Acemimommm Göğüsümde süt olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Bebeğim emerken birden dudak büzüp ağlıyor sür gelmediği için olabilir mi yada gaz girdiği için mi yapıyordur?
benaslindayohum Acemimommm emerken lık lık sesini de dinleyebilirsiniz ama üstteki yorumdaki gibi göğüs sertleşiyor süt doldukça, emince de Yumuşuyor
ilknursam Acemimommm emmeye başlayınca hemen ağlıyorsa süt daha gitmediğinden oluyor ama 5 6 dk sonra oluyorsa gazdan olabilir. Genelde gaz olunca ayaklarını yukarı aşağı yapar
Postal Acemimommm Emip bir süre sonra ağlıyorsa gazdandır benim bebeğimde de öyle oluyor gaz çıkınca rahatça emiyor
Nur-kbra16 benaslindayohum ay o lık lık sesi dünyanın en güzel sesi olabilir aşırı iyi geliyor bana rahatlıyor bebeğimin çıkardığı sesler beni canım yavrum 😍❤️
Bal38 Acemimommm olur kuzum artık öyle ilk günler gibi dolu dolu olmaz benimkide öyleydi sabahları süt doluyordu öglene yumusuyordu emdikce oglum 15 aylik şuan bende bestlak süt arttici damla kullaniyorum gayette memnum sende deneyeblrsn sütü arttırıyor baya
Ahsenranam Emsin yarıim dakka kadar agzindany çıkar memeden süt gelir anlarsın vebdet öyle oluyor emzirme hemşiresi demişti
Bal38 Acemimommm benimde taa sonradan aklıma geldi maşallah artıyor sütüm cerez bestlak damla kuru incir bunlar gayet iyi geliyor bana