Bereninannesi_ Sudenurr bende bugun farkettim 4 aylık kızım ilk defa böyle bişey gördğm sararmış kafasının ortssı ve hafif hafif kepek gibi şeyler var bende zeytinyağı sürüp bekletip banyo yaptırıcam gecer inşallah
Melekegemen Sudenurr benimde oğlumda var zeytinyağını ılık yapıp kafasına sürüyorum sık ve ince dişli tarakla tarıyorum sonra banyo geçiyor
Nazlicicegim Sudenurr Benim kızımda Konak olduğunda ben en az 1 saat bekletmiştim tabi siz daha azda bekleyebilirsiniz yarım saat kadar
HasanCinar Benim bebeğim 2 aylık yüzünde de konak var bebek yağı sürüyorum sabah akşam anca öyle düzeliyor saçına henüz bişey yapmadım kantaron yağı acaba iyi gelir mi ?
Esilaa Dün doktorumuza sordum zeytinyağını sür bir gün beklesin ara ara pamukla tekrar sür bir günün sonunda karbonatlı suyla sil sonra yıka dedi. Benimde kızımda yeni oluştu kaşlarında biraz alnında ve kafasında var
birsen16 Sudenurr ben duş aldırmadan önce bebek yağı ile beş dk bAstırmadan ovdum bir süre böyle yaptım sonra bir tarak ile tarafım hepsi anında gitti