Hiilyuss sebzeleri buharda pişirme aleti aldım onunla pişirdim canım çatalla ezdim tattırdım, üstüne bir çay kaşığı zeytinyağı içirdim, yaptığım şeylerin içine koymadım yağ çünkü hepsini yemiyor genelde ziyan oluyor hemde yememiş oluyor o yüzden sonrasında içirdim yağı, ilk tek tatları aldırdım sonra yavaş yavaş karıştırdım. Mesela havuç yoğurt yaptım daha sonra kabak yoğurt, sonra üçünü karıştırdım verdim. Tatlı patates havuç kabak buharda haşladım sonra altta kalan haşlama suyundan ekleyip blendet yaptım çorba gibi içirdim, bebek irmiği pişirip içine haşladığım sebzelerden koydum, meyveleri cam rendede rendeledim verdim, yine irmiğin içine meyve koydum, yoğurt meyve irmik yaptım, bazen haşladım meyveyi elma armut pirinç unu içine karıştırdım kavanoz mama yaptım, pekmez karıştırabilirsiin, yumurtaya geçtiğimde bebe bisküvisi yumurta sarısı pekmez ceviz karıştırdım, avokado yumurta yaptım, labne yumurta yaptım öyle öyle çeşitlendirdim zamanla, bebiş sizi yönlendiriyor zaten sizfe deneyerek tarif buluyorsunuz zatem 😊 kullandığım un irmik pekmez yumurta vs organik kullanıyorum, yoğurdu ise pastörize cam şişe sütten yapıyorum içine probiyotik yoğurt mayasıyşa mayalıyorum