Selamben_ Sizde grip mısınız burnum ağzım tıkalı iyileşecek gibi oluyorum geçmiyor 3 gündür koku tat gelmiyor virüs mu oldum diye şüphelenmeye başladım çok az koku geliyo tatta öyle
gencmom_ Selamben_ aşırı derecede hastayım hemde sabah hiç bişeyim yokken 1 saat içinde hasta oldum İnanılmaz burnum tıkalı ve içim yanıyor kulaklarım ağrıyor
PrencesMiraysMom Selamben_ kesinlikle salgın var geçen hafta birden hasta olduk ailece bol sıvı sıcak şeyler acı ekşi ne varsa bastık artık şükür daha iyiyiz
ArvenMom Selamben_ 1.5 haftadır hastayım inanılmaz baş ağrısı boğaz ağrısı yutkunmada zorluk ve ishal falan ölü gibi geziniyorum salgın var
_YanakReisinAnnesii Selamben_ grip aşısı yaptırmıştım o mu tetikledi yoksa salgın mı bilmiyorum ama bugün bende bebeğim de grip olduk 😬 tat koku bende de çok az
Kumsalsedaa Selamben_ ayne öyle ve bendem 4 aylık kızıma da geçti ikide bir uyanıyor ağlıyor burnu tıkanık olduğu için aspiratör ile de almama pek izin vermiyor basıyor çığlığı ne zaman geçer ya da ne yapmak lazım ki