haticeuras18 Kızlar merhaba sizce sünneti ne zaman yaptırmalıyım 11 günlük bebeğim var bazı kişiler bu dönemlerde yapıldığında sünnet çocuk kısa kalıyo falan diye ama bi danışım dedim yaptıran var mı yada düşünen lokal anastezi ile olucak
Damlanurrr haticeuras18 kesinlikle etraftan duyduğunuz böyle şeylere inanmayın kesinlikle en büyük rahatlık bu günlerde yaptırmak beni. Bebeğim de 20 günlükte yaptirdigimizda o kadar kolay geçirdik ki ilerleyen zamanlarda çok zor oluyor emin olun çünkü hareketleniyorlar canları açıyor şimdi öyle hareketli değiller ve kolay toparlıyo kesilen yerde
Mervegok- haticeuras18 erkenden yaptırmalısın cidden çok rahat oluyor ben 40 günlüktü yaptırdım lokal ilk gün ağladı çiş yaparken sonra farkına bile varmadan bi haftada iyileşti sağlıklı ve sıkıntısızsa bebeğin çocuk cerrahına yaptır canım
Asym33 haticeuras18 2,5 aylıktı yaptırdığımız da hiç sorunsuz atlatmistik ne kadar erken okadar iyi diyorlar çok çabuk iyileşiyor hem hareketsiz oluyorlar acısı daha da az oluyor