Tursununannesi Bu hafta yaptıracağım da eczaneden direk alınıyor mu yoksa önceden eczaneye sipariş mi vermemiz lazım kızlar ve rotariks için ücret nedir :)
Duygusalbiri Tursununannesi 1300 küsür demişti eczacı ve eczaneye göre değişir genelde hastanenin çevresindeki eczanelerde oluyor yoksa depodan getirirler aşıyı alınca ben çocuk doktoruna yaptırcam 3 aylık kontrolünde asıl yarın verem aşısı var bebeğimin ve baya endişeliyim karma aşıda bile biraz ateşi çıktı çünkü
Tursununannesi Duygusalbiri verem aşısı ateş yapmaz demişti bize ebe. Yapmadı da korkmayın yan etkisi yokmuş . Ateş yapan karma aşıymış zaten
Almilosum Duygusalbiri verem karmadandaha kolay korkmayın. Bizde 1 hafta arayla yaptırdık verem ateş bile yapmadi bize
1civcivannesi Tursununannesi çok şükür bize hiç etki yapması ne ateş ne isal ben yinede yatmadan o gün ateş düşürücü verdim
Sumeyrakarakurt Özel hastanede yaptırdım ordan temin edildi doktor kendisi verdi aşıyı çocuğa 1400 liraya yaptırdım yan etkisi olmadı
Almilosum Tursununannesi ben gecen perşembe yaptırdım direk aldim hemn yaptırdım. Ben menenjitle ikisine 3100 verdim. 2 gün ishal gibiydi hafif ateşi çıktı. 2 gün sürdü bugun çok şükür cok iyi. Rota tek yaparsa ishal verir. Canlı aşı o diye biliyorum ondan. Ama cok kolay merak etmeyin
Lawyer20 Tursununannesi 1300 lira gibiydi 1 ay önce yaptırdık ağızdan olduğu için sanırım hiçbir yan etkisi olmadı
Ayseee7712 Tursununannesi 1 ay önce yaptırdık ilçede olduğumuz için 10 gün önceden haber vermiştik. Vurulacağı günde direk aldık buzlu küp içinde. Ağızdan veriliyor zaten 1400 tl idi . Öbür ay 2. Dozu olacak kızım.