merveer96 Arkadaşlar aşırı kafama takıldı 18 günlük bebeğimin baş ölçüsü 34 normal mı küçük geliyor bana
Kuzeymomss merveer96 Doktorunuz ne dedi ve doğumda kaçtı? Mesela benim oğlum 37 haftalık, 3490 gram kafa çapı 36 cm doğdu. Yani büyük doğdu, doktorunuza da gitmediyseniz buna göre yorum yapacaktır
Gulcan01- merveer96 persentil eğrisine bakın bence birde kız bebeklerle erkek bebekler aynı olmuyor en en en doğru bilgiyi ordan alırsınız doktorlarda öyle yapıyor
merveer96 merveer96 doğumda da aynıydı 18 günde büyümesi gerekmez miydi? Doktorumuz her şey normal dedi kilo alımı vs gayet iyi sorun yok dedi
Gizmuss merveer96 hayır daha 18 günlük benım kızımda 34cm dogdu suan 5 aylık ve 42 cö normal ilerliyor sukur stres yapma ay bende sen gbiydim ondan yazıyorum suaaan ilk 3 ay 2cm buyucek sonra 1er cnm 6.ayında 43olmalıı 😙
Duygusalbiri merveer96 bıngıldağı için ne dedi doktor bizimkinin bıngıldağı küçükmüş bende çok panik bir insanım kafa büyümesi normalse sıkıntı yok dedi doktor ben evde mezurayla ölçüyordum Allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten ama 18 günlük birden büyümez bizimki de birden büyümedi