Aycan12ay Arkadaşlar merhaba kızım 5 buçuk aylık sprial taktırmak istiyorum tecrübeli anneler bilgi verebilir mi takarken ağrı oluyo mu yada adetken taktırmam gerekiyomuş sanırım kaçıncı günü fark ediyo mu ?
sezeryanlaanneolunmazmis Aycan12ay bende takicam 3 gün sonra bugün regl oldum bundan önce 2.5 sene kullandım gayet iyiydi, çok can yakmıyor kısa bı işlem
Oynakbalina44 Aycan12ay benimki de 6,5 aylık bende bakir spiral taktırmak istiyorum eşim istemiyor ondan gizli tartışacağım ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok kanama yapıyormuş diye duydum korktum, doğum kontrol hapı da çok sinir yapıyormuş Allah yardımcımız olsun
Minikkuzum1999 Aycan12ay Ben 40 çıktığında taktırmıştim biraz acımıştı ama bittikten sonra geçmişti o an ki ağrı yani 9 ay oldu biraz düzensizlikler oldu ama memnunum yani
_YanakReisinAnnesii Aycan12ay ben 2. Gün taktırdım. Kanama olması yeterli benim için günü fark etmez demişti kadın doğumcu. Kendini kasarsan öbür tarafa gidip geliyorsun rahat olmaya çalış benim gibi kendini geripte acı çekme 😂 ilk takıldığı gün aşırı agrım oldu diğer günler daha hafifti ilk güne göre ama bu süre 4 5 güne tamamladı ağrı konusunda. Biraz da bünyesel sanırım taktıran arkadaşlarım var hepsi de çok rahat geçirmişti benim gibi olmadılar. Spiralden sonra ki ilk adetimi olmadım daha bekliyorum. Bakır olanı taktırdım ben lekeleme yapar adetini 10 güne tamamlayabilirsin diye söylemişlerdi.