Tugrayeliz01 Arkadaşlar aptamil ar kullananlar kilo alımı yavaşladimı sizinde. Bir arkadaşım normal mamayı her 30 cc 1 ölçek yerine 2 ölçek koyarak mama kıvamını koyulasdırarak verdi işe yaradı deneyen varmı
Duruminayuce Tugrayeliz01 öyle bagirsaklarini bozar ama bebelac thincker diye kıvam arttırıcı var dün kullanmaya başladım dünden beri kusması bakalım
rosegirl Tugrayeliz01 biz aptamil AR mamayi 2 2bucuk ay kadr kullandk Refluden dolayi bir hafta once birktk normal mamaya donduk o sure zarfinda kilo alimi gelisimi gayet guzeldi AR mamayi dr kontrlnde baslayp dr kontrlnde birktk bi sorun yasamadik
Tugrayeliz01 Duruminayuce arkadaşın bebeği iyiydi bişey olmadı ama cesaret edemiyorum ki kıvam artırıcıyı doktor sormam gerek
Duruminayuce Tugrayeliz01 Her mamaya olur hatta anne sütü alan bebeklere dahi veriliyor mamanın tadını felan değiştirmiyor
bkt_srdr ar mamanın da besin içeriği normal mamalarla aynı kilo alımını yavaşlatmaz yani. bu şekilde yoğun hazırlamak böbreklerini yorabilir bence bir doktora sormadan yapmayın. bebeğiniz kaç aylık, kilo alımı nasıl, günde ne kadar veriyosunuz mamayı?
Tugrayeliz01 bkt_srdr 3 ay 4 günlük bebeğim 350 gram almış bu ay sadece doktorum kendi söyledi besin ıçeriği aynı ama kLori miktarı az dedi diyet mama olduğu için o yüzden olabilir dedi .. Evet bende o şekilde vermeye cesaret edemedim ya onun bebeğine bişey olmadı gerici ama ben cesaret edemedim o şekilde yapmaya
Tugrayeliz01 rosegirl eevt bende doktor kontrolünde başladım ama bize kusma yönünden çok iyi geldi sadce kilo alımını yavaşlattı bizde sanırım 1 ay sonra birakicaz
simgetaskisla o da normal bir mama değil mi ya reflü maması kilo aldırıyor tabiiki yarayan bir mamadır yani
Tugrayeliz01 faziletgurses evet bende öyle koyuyorum onun bebegindede reflü vardi aptamil ar kilo alımını ondada yavaşlamıştı o yüzden p şekilde yaptı
fatma1965 normal mamayı 2 ölçek koyarak hazırlamak hiç doğru değil, bebeğin böbreklerine zarar verir. aptamil ar mama ile kilo alır, her 30 ml suya 1 ölçek koyarak hazırlamalısınız
Tugrayeliz01 fatma1965 bende o şekilde hazırlıyorum zaten arkadaş öyle yaptim diyince merak ettim başka yapanda varmı diye her 30 cc 1 ölçek koyuyorum bende