melis_duru Kullanan var mı ? Bugün doktorumuz önerdi, almayı düşünüyorum da, yorumlarınıza ihtiyacım var
DuyguSentrk melis_duru bende dün aldın kullandım dişlerden dolayı uykumuz yok sonuç gece 40 kere uyandık ve sabah 5 de ayağa dikildik yani bize hiç yaramadı😓
melis_duru simgetaskisla gazı yok, 1 yaşına girmek üzere, ama uyku düzeni mahvoldu, tekrar oturtmak için verdim bakalım 🙏🏼 nimetgungor faziletgurses hanifedog Yatırmadan önce verdim, bakalım nolucak gece, inşallah uyanmaz sabaha kadar 🙏🏼
melis_duru Eminos hemen gidin alın. Kızım gece 1 kere mızırdandı, emziğini verdim ve hemen geri uyumaya devam etti, bu saat oldu hala uyuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum 😊
Orhanemine Nasıl bi çay acaba sen mi iciceksin yoksa bebege mi vereceksin benim kızımda çok gazlı uykuya geçmesini engel bende mi kullansam
melis_duru Orhanemine bebeğe vermek için bu çay, emzirmediğim için benim kullanmam fayda etmez. Ve kesinlikle öneriyorum. Daha ilk geceden çok memnun kaldım
flklc melis_duru bir gece mi kullandınız sadece işe yaramaya devam ederse yazar mısınız benim de 1 yaşında oğlum var uykuları çok sıkıntılı
melis_duru flklc M3rv3 İlk geceden sonraki geceler ara ara uyanmaya başladı, ilk gece vücut alışık değil diye o kadar iyi etki etti sanırım, sonraki geceler yine deliksiz uyumadı 😥 başka bir çözüm mü arasam diye düşünüyorum ben de
flklc melis_duru çok heyecanlanmıştım bende ☺️ çözüm bulursanız bize de yazın git gide daha da zorlaşıyor uykular :(
melis_duru flklc ben de çok heyecanlıydım ama kısa sürdü malesef 😄 büyüdükçe her şey daha kolaylaşır sanıyordum ama her gün yeni huy çıkarıyorlar dimi 😞 hala her gece umutla aynı çayı deniyorum ama her gece umutlarım boşa çıkıyor malesef 😑
melis_duru DuyguSentrk bende sadece ilk gece işe yaradı, her gece deniyorum ama bir daha işe yaramadı malesef 😞 sizin sorununuz diş ise, dentinox diş jeli öneririm, biz onunla çok kolay atlatıyoruz diş dönemlerini