Merhaba kızlar size neredeyse 1 senedir yaşadığım bir sorundan bahsedicem oğlumu emzirmeye başladığım zamandan beri göğüste ve kuluncuma vuran Bi ağrı oluyordu oğlumu 6 ayında memeden kesildi ve sonrasında meme ağrıları ve kulunca vuran ağrılar devam etti sürekli olan Bi ağrı değil di ama ağrıdı zamn rahatsız edici oluyordu ve şöyle diyeyim ağrısı aynı mastit olursunuz ya aynı o şekil de ağrıyordu gogusum sızlıyordur böyle ve hemn hmn bir senenin sonunda bundan bir kaç gün önce koltuk altımda yuvarlak bisey farkettim bildiğiniz mahvoldum çok korktum ağladım telefondan bakıyorum tuhaf tuhaf şeyler yazıyorlar
Yani o gece benim için çok zor geçti hemn hastaneden randevu aldım gittim doktor korkulacak bisey olmadığını hala Süt kanallarimin açık olduğunu ve Süt kanallarimin geniş olduğunu ve elime gelen bezeden ise iltihaptan kireclenmeden sütten olabileceğini ve neredeyse her kadında olduğunu söyledi bir nebze içim rahatladı sonrasından doktor kolumun belimin ağrılarını boyundan olabileceğini söyledi ve benimde sürekli olarak boyun ağrısı var fıtık olabilir dedi ama yaşın çok küçük olmaz dedi ama bence var çünkü boynum neden ağrıyor.
Doktor ultrason istedi göğsümden ultrason da çekildi hicbisey çıkmadı rabbime şükürler olsun doktor iki tane antibiyotik yazdı bunları kullan ağrıların geçmezse bezeyi alır patolojiye göndeririz dedi ve çıktım.
Ve dün gece dier koltuk altimda da bir beze olduğunu farkettim doktor bunda yok demişti bende farketmemistim ve inanılmaz damar ağrılarım kol ağrılarım var bu çarşamba tekrar gideceğim doktor korkulacak bisey yok dedi ama ağrıya sebeb olan ne neden bu kadar ağrıyor çok merak ediyorum acaba bilgisi olan veya başına gelen varmi benimlede paylasabilirmi..