Tazecikanneeee Bebeğim 7 aylık ne zaman kulağını deldirebilirim sizler kaçıncı ayda deldiniz kulağını 🌸
Mine01 Tazecikanneeee ben deldirmek için götürdüğümde hava çok sıcak ve daha küçük demislerdi 9 ayda getir dediler hava serinledi götürdüm yeni deldirdim 2 hafta oldu
Kizannesiiiii Tazecikanneeee biz meslek olarak dövme piercing yapıyoruz doktorumuza sorduk bi sakıncası yok dedi 6aylıkken babası deldi 🥰
Minikkizimm Tazecikanneeee ilk kizımi 5 bucuk aylikken deldirdim. Ikinciyide 6 aylikken hic hir sorun yaşamadik
sglkc Tazecikanneeee bizde 11 aylıkken deldirdik biraz ağladı ama unuttu hemen. Ben geç bile kalmışım çok hareketliydi zor oldu beklemeyin derim
Tazecikanneeee Mine01 Şuan havalar serinledi kızım 8 aylıkken yapmayı düşünüyorum bir sıkıntı olur mu acaba nerde deliolar eczane mi kuyumcu mu 🌸
Mine01 Eylul03 sadece sprey sıkarken korktu ağladı o kadar, deldikten sonra bi 5 dk kadar agladi sonra unuttu şükür, hiçbirşey de bi sorun olmadi uyku vs
Mine01 Tazecikanneeee dakikalik bir agit ama hemen unutuyorlar, akillari ermedigi icin kulagi elleme vs de olmuyor
adendr Tazecikanneeee benimde 7 aylık şu zamanlarda yaptırmak istiyorum acıyı daha az hisseder belki diye ama korkuyorumda ☺️
adaatuna Tazecikanneeee kızımın kulağını deldirmeyi düşünmüyorum. Kendi ne zaman deldirmek isterse🫶🏻 onun kulağı onun kararı