1civcivannesi ahlas2023 çok bilgim yok ama normal ola bilir yeni kesfetigi için benimki de sürekli beni oksuyo hızlı hızlı emerken ozellikle
kirmizibasliklikiz_ ahlas2023 yani napsin cocuk sabit mi dursun kesfetmesin mi.. 4.5 aylik bebek için otizmden suphelenecek ne yasadiniz.. kim dedi cocuk elini acinca otizm olur diye.. yapmayın allah askina anneliginizin tadini cikarin zehir etmeyin kendinize
ahlas2023 el1zanbebek ilk bebeğim napabilirim korktum sadece sürekli yapınca danışmak istedm bende okuyorum teknoloji cagındayız hersey anlatılıyor dinliyorum 1civcivannesi tşk edrm ilk bebegm danışmak istedm sadece
Aslananne1 el1zanbebek hiç sorma sabah sabah herkes atarli burdaki anneler atarli zaten biri soru sormaya gelmesin hemen terslerler
Ecemsultan ahlas2023 korkma canım boşuna evham yapmışsın bence normal. Bide otizim teşhisi için 4.5 ay çok erken
Gamze344 ahlas2023 elleri olduğunu farketti ve elleriyle oynuyor gayet normal. El açıp kapatma otizm belirtisi değil. Zaten 4.5 aylık bebekte otizm belirtisi aramayın sakin olun. Bu şekilde kendi psikolojinizi bozarsınız
Ess92 ahlas2023 4,5 ayda hiçbir şey anlaşılmaz canım. Bol bol sarıl öp kokla. Bir de Emzirirken ya da mamasını içirirken başka bir şeyle ilgilenme gözlerinin içine bakarak besle.
Anr5155 ahlas2023 bazı anneler bu uygulamanın sadece form kısmını kullanıyor galiba çocuklarınızın bilgilerinin kayıtlı olduğu ekranda ayına hatta haftasına göre gelişim aşamaları hakkında bilgi veriliyor arada bir orayı da okuyun.