Ytrsukrbck06 hunggr Biz baştan Beri bunu kullanıyoruz 9 aylık kızım hâlâ kullanıyoruz tavsiye ederim fiyatı 200 300 civarı artmış baya
Duyguseli_12 hunggr mamadus çok iyi ben çok memnun kalmıştım oğluma yeni doğan paratida vardı ben 2 el dolaptan aldım ozaman 100 tldi şimdi ne fiyattır bilmem dolapdan bakabilirsin bence burda uyguna kimse satmaz
Sila2611 hunggr mamadus kullanıyorum çok memnunum bebek olması gereken pozisyonu alıyor onda onaylı bir kanguru
Meri-Mel hunggr Ben de bir tane sıfır bir tane de ikinci el var ikisi de ergonomik fakat doğumdan itibaren değil 3. Aydan sonra kullanıma uygun
Betulsark Kanguruda dikkat etmeniz gereken çocuğun bacaklarının m şeklinde olması ve ucuz kangurularda bu böyle olmuyor maalaesef ki kalça yapısını boza bilir
Kepekekmegi hunggr molmini plus bel destekli kanguru var bende kullanımı güzel ama bebeğim sevmedi sadece ev içinde 2 defa denedik toplasan yarım saat kullanmamışımdır eğer düşünürsen
Mine01 hunggr mamadus kullanilmis ama sorunu yok, birde baby co var o hic kullanilmadi kutusunda duruyor
Mine01 hunggr vallahi acikcasi dolaptan aldim kızımı bikac kere koydum ama sevemedik malesef, hic kullanamadik desem yeridir alacak olursan soyledigin fiyatta yardimci da olurum
kiraz1 Bende baby Plus kanguru var. Sadece 2-3 kez kullandım yeniden farksız. Çift kullanımli, bel ve baş destekli çok sağlam.