Busra_oz 14 aylık bebeğim aşka durmuyor dışarı çıktığımız zaman bambaşka oluyor herseye saldırıyor dokunuyor asla durmuyor elimi tutmaz kucağımdan inmek ister baska evde falan durmuyor sürekli karıştırıyor yapmadan anlamıyor birde sürekli bağırıyor böyle huysuz olunca sizler neler yapıyorsunuz napmam gerek
Dilaliyaaaaa Busra_oz hiçbirşey yapamıyorum ne zamana düzelecek sabırsızlıkla bekliyorum ya 18 aylık 1.5 aylıkda bebeğim var kafayı yemek üzereyim
Minnosannesiii Busra_oz 24 aylık aynı şeyi yaşıyoruz evde sıkılıyor diye üzülüyorum dışarı çıkartıyorum helak olmuş bir vaziyette eve dönüyoruz
Snm1234 Busra_oz oğlum 16 aylık koltukların üstünde geziyor ödüm patlıyor düşecek diye, sandalyelere çıkıyor ordan masanın üstüne. Dolap karıştırmayı dökmeyi çok sever ama döktükten sonra yüzüne bakmaz dağınık kalması yeterli onun için kaç kere topluyorum dolapları Allah bilir. Geçen gün fırının kapağına çıkmış ordan da çaydanlığı devirmiş rabbim korudu üstüne dökülmedi kaynar çay hemen çocuk kilidi sipariş verdim fırın ve diğer tehlikeli dolaplar için. Bende çok yoruluyorum ve kendi kendime söylüyorum ilk zamanları daha kolaymış 🥲
Haffuse 1⁵ yasinda duz duvara rirmanan kizim. Tehlikeli seyler disinda, ne evde ne de disarida sinir koymuyorum. Enerjisine yetismek icin cok zorlaniyorum. Ama her gun, her dakikamiza sukrediyorum🥰
Yusufff-41 Busra_oz normal canım dünyayı keşfediyor her yer her şey onun için yeni bütün çocuklar aynı bu sabah bir saatligine dışarı çıktık neler yaptı parkta köpeği elletmedim diye yerlerde yuvarlandı eve çıkarken kıyamet koptu kendi haline birakip gülüyorum artık alışacak zamanla durulacak öğrenecek çünkü bende de hiç sabır yoktur kendine zarar vermediği sürece yaptıklarına tepki vermiyorum artık yok hayır dedikçe inadına yapıyor her şeyi 😍15 aylik oğlum