sirincik Kızlar siyah mat renkte bi elbise aldım tesettür fakat üzerine desensiz şal bulamadım mat , iç belli etmeyen böyle bi şal aldığınız önerdiğiniz bi site , sayfa var mı aslında buldum birkaç tane ama güvenemedim size sorayım dedim
pivpivpivahmedmuhsin sirincik Merhaba. Ben bütün tesettür ürünlerimi Lemaye’den alıyorum. Şal boyu uzun diğerlerine nazaran. Abiye üzerine daha şık durabilir. Bir bakın isterseniz. 🌸
Gizemcbc sirincik siyah janjan ipek şal güzel olur bunun üzerine içine de iki kat olacak şekilde siyah bone ve Yemeni takarsaniz görünmez içi ben öyle yapıyorum ☺
merkursavascisi_06 sirincik krep Medine ipeği kumaş şeklinde olan şallar mat renkli olur da abiye olarak kullanımı nasıl olur bilemedim
_Goktugunannesi__ sirincik lamalif scarf instagramdan bakabilirsiniz bütün şalları ordan iç göstermiyor hiçbiri
sirincik pivpivpivahmedmuhsin canım bende buldum bikaç sitedende istediğim gibi mat mıdır diye tereddütte kaldım elbiseyi aşağıya ekledim bana bu olur dediğiniz bi şal lazım direk😅
sirincik pivpivpivahmedmuhsin 😂😂 ahahahha 😂😂 kız sayfa cok pahalı geldi bana ya daha uygun fiyatlı yok muuuuu😅😅
pivpivpivahmedmuhsin sirincik Ayy ben normal tesettürlüyken Lamelif’ten alıyordum. Şalları kaliteliydi. Şu an nasıl bilmiyorum. Belki alan vardır. Onlar fikir verirler 🤷🏼♀️
sirincik Gizemcbc detaylı söylediğiniz için cok cok teşekkür ederim hemen bakıcam 😂 bide yemeni dediğiniz nedir acaba
sirincik merkursavascisi_06 elbise mat renkte bide trendyoldan almıştım bu elbiseyi mankenin taktığıda mat renk gibi duruyodu başka türlü nasıl bişey takabilirim ki
merkursavascisi_06 sirincik yani elbise mat diye mat kullanmıyorum ben. Düğün olunca parlak örtülebilir. Hatta farklı renk şal çanta ayakkabı kullanarak patlatadabilirsiniz🫶🏻
Duru040722 sirincik elbiseniz zaten mat bence şalınızı parlak ✨ takabilirsiniz gümüş rengi gri parlak bir şalla güzel olur ayakkabınız zaten taşlı gümüş ve şeffaf bence elbise tokası da gümüş bence gri bir şal parlak çok güzel olacaktır
sirincik merkursavascisi_06 kuzenimin nişanı olcak evde olcak o yüzden parlak takmak istemedim salonda olsa parlak düşünebilirdim 😅
merkursavascisi_06 sirincik bence olmaz ya, nişanı olacak kişi kapalı ve sade giyinecekse bi şey diyemem tabi😇😇