tugbasari248 Bebeğim 2 aylık rota ve menenjit aşısı yaptırma konusunda çok kararsız kaldım. Yaptıranlar neden yaptırdınız? Yaptırmayanlar neden yaptırmadınız ? Yardımcı olun lütfen
durmaz tugbasari248 kesinlikle yaptırılmalı Allah korusun virüs olduğunu farzedelim daha çabuk atlatacak yaptırmayın diyen doktor sayılıdır
Nurella86 tugbasari248 menenjit aşısı özellikle çok önemli bir aşı ben iki çocuğuma da yaptırdım ihmal etmeyin ne olur
Kumralada tugbasari248 burada asiyi neden yaptirmadigimi yazarsam benim yorumu mu silerler daha oncede yaptilar Allah yok desem yorum silmiyorlar o kadar onemli yani bu asi ile olumsuz yorum yapmak:)
Mree tugbasari248 biz her aşısını atlamadan yaptırıyoruz. Her aşının ayrı bir önemi olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ne olacağını bilmiyoruz sonrasında ah keşke yaptırsaydım demek istemiyorum allah korusun
tugbasari248 durmaz hiç bir doktor yaptırmayın demiyor zaten tabiki ama maddi durumdan dolayı mı bilemiyorum hiç biriside kesinlikle yaptır diyemiyor. Dediğim gibi belkide maddi durumdan dolayıdır ama doktor sonuçta kesin konuşmasını bekliyor insan
Nurella86 Elifelifelif ilk doz ikinci ayda ikinci doz dördüncü ayda yapılıyor hiç bir yan etki de yapmadı bazı bebeklerde ateş yapabiliyor onun içinde calpol kullanıyorsunuz
Elifelifelif Nurella86 bir yaş sonrası da yapılabiliyormuş. Bebeğim 7 aylık ama henüz yaptırmadık doktor yaptırın demedi. Rota ya yaptırın demişti. Menenjiti bir yaş sonrası önerecek demek ki
Nurella86 Elifelifelif benim büyük kızım 7 yaşında o da bu aylarda oldu devlet aşı takvimimde de söylediğim aylarda yapılıyor ben özel hastaneye gidiyorum buna rağmen sağlık ocağı 2 aylık olduğu zaman menenjit aşısını yaptırdınız değil mi diye teyit aldı bilemedim sizin doktorunuzun uygulamasını
Rwerdst tugbasari248 rotayı yaptırdım bu ay. Daha menenjiti planlamadık. Bilmiyorum ne zaman olcak bişi demedi daha hemşiremiz 😂 Kuzenim rota olmuştu ve çevremde çok rota geçiren bebek var. O yüzden yaptırcam