Asdfggh Kızlar bebişlerinize demir ılacını nasıl verıyosunuz. Doktorumuz ilkindi de aç karnına meyvesıne karıştırarak ver demişti. Bı arkadaşım da sabah verıyor. Sizin nasıl verdiğinizi merak ettim.
Gissem_m Asdfggh ben veremiyorum almıyor meyve suyuna karıştırıp vermeyi düşünüyorum umarım alır. Bizimki 2 yaşında doktor günde 1 kez yemekten 1.5 saat sonra dedi
adendr Asdfggh sabahları aç karnına veriyorum ben, ilk zamanlar unutuyordum doktor besledikten yarım saat sonrasında da verebilirsin demişti ama akşam demedi yani sabah olacak diye konuştuk bilemiyorum
Ayfa1608 Asdfggh ocean kullanıyordum sabahları aç karına verip doyuruyordum ama kansızlık çıktı biraz. Doktorumuz ferrum verdi günde iki sefer yemeklerden 5-10 dk sonra ver dedi
Yelizinannesi Ayfa1608 ferrum iyidir bende de kansızlık var doktorum uzun bir süre ferrum kullan demişti ve gerçekten iyi gelmişti
Ayfa1608 Yelizinannesi İnşallah ya. Hiç iştahı yok doktor kansızlık da iştahsızlık yapar dedi bunu verdi. İnşallah faydası olur
Ayso5 Asdfggh ben gece uyumadan önce veriyorum sonra uyuyor çünkü gebeyken boş mideye icemiyordum. içince tüm gün onunda midesini bulunacağını düşünüp aksam uyumadan veriyorum. Ferruzing verdi içinde damlaligi da var onunla veriyorum
Alparslansmother Parsannesi10 boyle degil kidswer verdi bana doktor her ay kiloya gore dedi 4. Ayinda 6800 du 6 damla dedi 4 ay 21 gunluk simdi ama onu verince kusuyor sevmiyor hic bide ben kasikla veriyorum kasigi gorue gormez oguruyor öksürüyor ek gida yemeyecek herhalde bende damlayi 0.50ye kadar cekip veriyorum