Papatya17 Bebeğim 4 aylık mukuslu kaka yapıyor ve kakasında ip gibi siyah parçalar var sadece mamayla besleniyor neden olur acaba
Esma1993 Papatya17 mama icindeki bir seye alarjisi var bebeginizin mukuslu kaka alerji belirtisi loktoz inek sutu proteinene karsi alerjileri oluyor cogunlukta mama da var sa eger o yapar ip hakkinda bisi diyemicem
jap Esma1993 mukus tek başına alerji belirtisi değildir. Kan görmediğimiz sürece önemli değil demişti dr. Papatya17 muz veya kabak yediniz mi
Momyofthesun Papatya17 anneniz veya kayınvalideniz ile yalnız kaldı mı bebeğiniz? Malum onlar yedirmeyi çok sever 😂
2boymommy Papatya17 aynisi bizdede oldu doktora gittik nasil anlatsam bilemedim benim türkcem bazi yerlerde bitiyor 😂 doktor bize bir tüp verdi kakasindan istediler 🤭 sonuclar haftaya cikacak insallah. Bu zamana kadar hep ayni mama mi kullandiniz?
2boymommy Papatya17 bagirsak kurdu canim antibiyotik verdi 1 haftadir kullaniyoruz yarin yine götürcem örnegini bakacaklar yine.
Gizemli_x aoacehra sadece anne sütü alıyorsa baktırın derim çünkü sadece anne sütü alanda görmedim. Ek gıdada gördüm