Sokoley 3 aylık bebeleriniz kaç saatte bir besleniyor. Gece siz mi uyandırıyorsunuz kendi ağlamasını mı bekliyorsunuz kaç saat uyuyorlar. 6 saat emmeden uyuması normal mi daha haftaya 3 ay olacak 👆🏼
Hbtn Sokoley bana doktorum kilomalımımiyiyse uyandırma dedi gece. Gündüz ortalama 2.5-3 saate bir besleniyor gece de 5 saati buluyor
aysima108_ Sokoley aynı gün doğum yapmışız sanırım benimkide ayın 7 sinde 3 aylık olcak geceleri emmiyor pek en son 12 gibi emziriyorum sonra bende yatıyorum saat 5e kadar uyuyor
umosko Sokoley kızım 2 ay 11 günlük ve ben hiç uyandırmıyorum emmesi için kendi mızırdayınca besliyorum bazen 4 saat bazen 5 saat erken uyursa 3 saatte bir bile uyandığı oluyor keyfine bağlı kilo alımıda gayet güzel
Sokoley Hbtn @aysima108_ @aslihan123 @Srny @Ebrarsaremm @umosko Teşekkür ederim kızlar 8 de mama içti en son bazen çok uyuyor acaba kan şekeri mi düşüyor da uyku yapıyor diye düşünüyordum tedirgin olup uyandırdım bi kaç kere kilo alımı güzel hiç dokunmayayım o zaman 😌
aysima108_ aysima108_ geceleri pek emmeye kalkmaz ama sabah da itibaren gün boyu hep emiyor gece 5 saati de buluyor
Ebrarsaremm Uyandırmiyorum çünkü uyumuyo 3 buçuk aylık 4 ay atağına erken girdik her gece evde savaş var 🥲
Srny Benim bebeğim gece 8 saat civarı uyanmıyor doktor normal ama gece uyandırıp emzirmezsen sütün azalır dedi ki gerçekten de sütüm artık çok azaldı 😔 ama uykuya dayanamıyorum çocuk da uyuyor diye kalkmıyorum ben de
umosko Sokoley bence de biraz 10 gün felan takip edin olmadı kilosuna göre hareket edersiniz ama 40 ı geçtikten sonra kan şekeri düşüp baygın olup uyumaz bence çünkü açlık tokluk nedir anlıyor artık