Aynnknk2022 Yaşayan var mı ne güzel istahim kesilmişti kilo vermeye başladım 1 aydır iştah artışm var yine kilo aldım 😔 doymuyorum bı turlu
Minel-inannesi Aynnknk2022 evet bu ben. Cok istekli basladim, istikrarli devam ettim kilo verdim kas kazanmaya basladimdi, 3haftadir abur cubur istegim zirvede 🤷 yemeden duramiyorumda
Aynnknk2022 SevdaPolat bende bı bilsem niye böyle açıldı taktik verirdim de sebebini bilmiyorum keşke bı anda kesilse
Aynnknk2022 Minel-inannesi benimde tatlı ekmeği kestim canım salatanin suyuna ekmek banmak istiyo 😁 kafamda deli sorularda var aseriyo gibi dk basi tikiniyorum
Minel-inannesi Aynnknk2022 cok fena cok. Haftaya diyetisyen günü kilo almadiysam bile kas yag oranım kesin degisti nasil durdurcam kendimi inan bilmiyom, elim dursa agzim durmak istemiyo. Sakiz cigneyemiyom.
Synmannesi Aynnknk2022 ya bu aralar ben de aynı sen gibiyim :( doymuyorum çok yemek istiyorum. Beynim obez oldu
Aynnknk2022 Synmannesi üzülme can boğazdan gelir ben küçükken çok istahliydim 1. Sınıfa gideren 50 kiloydum daha 3 ay önce istahim bı anda kesildi geri acildi