Merhabalar🙏🏼 Son zamanlarda ateşlenmelerim vardı. Bir gece 42 ye kadar ateşim çıktı. Daha sonra vajinamda yaralar çıktı ve kasığımda yumurtamın altında sağ tarafta yumurta kadar bir kitle belirdi. Doktora gittim hemen. Kadın doğum doktorun antibiyotik, fitil, krem verdi. Yaralar geçti ilaçlarım bitti. Fakat kitle daha da büyüdü ve daha fazla ağrı vermeye başladı. Dün kontrolüm vardı ve bana şüpheleri olduğunu enfeksiyona bağlı bişey olsa geçeceğini söyledi. Geçmediği içinde hemen genel cerraha yönlendirdi. Genel cerrahta şüphelendi ateşlenmelerin oluyor mu dedi. Şaşırdım bende evet dedim. Detaylı ultrasona bugün için randevu verdiker. Koltuk altımda doğumdan sonra 1 cm çapında bir kitle oluştu onun alınması gerekiyor. Dediki olmadı kasığındakini temizlerken koltuk altında ki bezeyide alırım dedi. Ne demek istedi anlamadım. 6.5 aylık bebeğim var. Sağ tarafta yumurtamın iki parmak aşağısında şekilsiz bişey. Başına böyle bişey gelen oldu mu geldiyse neydi? Bide bana dua edin ne olur ameliyatlık bişey olmasın kötü bişey çıkmasın 🙏🏼