Meri_259i Merhaba kızlar ya telegram iyi birşey mi acaba yüklemek istiyorum ama bı arkadaşım pis pis sayfalarda çıkıyor dedi ben eklemedığim sürece çıkar mi acab ?
hunilimomm Meri_259i seni kimlerin eklicegini ayarlardan ayarla yoksa girdiğin gruplardan istek atan felan olabilir bende haber için kullanıyorum
Duyulurum Meri_259i yıllarca kullandım öyle şeylerin olabileceğini ve hatta grupların falan olduğunu bile buradan öğrendim. Ben mesajlaşma uygulaması olarak kullanıyordum, Wp gibi.
Drysmsn -Eraymoms- Atlasligunler Duyulurum Herkes durduk yere mesaj atabılır mı peki tanımadığınız insanlar Bende haberler ıcın ındırmek ıstıyorum ama böyle şeyler olur diye de ıcım ıstemıyor
Meri_259i -Eraymoms- Aynı bende haber bakmak istıyorum orada daha detaylı anlatılıyormuş iyi bare teşekkür ederim 🙏🏻
Meri_259i Duyulurum bende wp olarak biliyordum ama öyle grupların varmış hatta haber adında mesela haber +18 yanı kanlı falan diye düşünürken hop uykunsuz gruba giriyormuşsun öyle olaylar varmış ne kadar doğru bilemem