Mom9 Eylusunannesi6 yoo bizimde 6100gr.doktor çok iyi dedi? Zaten en az 5-7kg arasında olmalı bu ayda. O ebe nerden uydurmuş?
Duruminayuce Eylusunannesi6 canım gayet normal kilosu 3 bitti 4 ten gün aldı degilmi normalde bebekler 6 aylıkken doğum kilolarının 2 katı olması gerek seninki gayet iyi
Muhendisella_ Eylusunannesi6 3 ayda 2.5 kilo almış bebeğiniz buna az diyorlar Benim oğlum da 3 ayda 3300 gram almisti buna da fazla demislerdi . Ne dedikleri yaptiklari belli degil ya!
seymaaras Eylusunannesi6 Vallahi ebeleri anlamıyorum. Bizim ebemizde az kilo almış demişti. Doktorumuz kontrol de kilosunun iyi olduğunu söyledi. Hatta " Ebe kendi kilosuna baksın" dedi😂😂
Mom9 Eylusunannesi6 500 gr en az alması gereken kilo ama. Ayına göre normal kilo sınırındaysa sorun olmaz. Atıyorum geçen ay 4kgdur bu ay 4500 olmuştur o zaman sıkıntı var. Boyu uzamış mı peki?
masaleren Benımde geçen gün ebe cok canımı sıktı 2140 gr doğdu kızım 57 gunluk suanda 3700 olmuş bu ay 500 gr alması gerekırken 400almıs iyide işte en alt sevıyede almıs falan filan cokmu az geri mi kalmış dıyorum yoo aslında degılde dıo uyuz oldum geldim 😡
SelmaYakup Doktorunuza danışın saglik ocaginda olculen ile doktorun olctugu farkli oluyor ben ebenin dediklerini pek onemsemiyorum goturuyorum yine ama cunku doktorumuz aciklamalarini yapiyor
Deletedmom110 Eylusunannesi6 ebe doğum konusunda bilgili. Çocuk gelişimi konusunda değil. Çok ilginç ya.
Anne24 4 aylıkken 6 kıloydu kızım gayet normal dendi takılmayın kiloya bende çok takıyodum gerek yokmuş her bebeğin ayrı geni var ben ince yapılıyım senden kılolu bebek olmaz dıyolardı
hanifedog doktorunuza da bir sorun bizde doktor aptamil mama başlatmıştı aç kalıyor yeterli gelişemiyor diye. mamayla toparlandı ağlamaları filan bitti
Ysmn18 Eylusunannesi6 bu ebeler de bir alem az alınca az çok alınca çok.diyorlar illa birşey diyecekler yani 🤦♀️🤦♀️
Cren Eylusunannesi6 bizde 3 aylığız 3kg doğdu daha anca 5kg ulaştık bende önce çok takıyordum ama doktor sağlıklı dediği için şimdi önemsemiyorum her bebek farklı sağlığı yerindeyse hiç merak etme 🙏🏻