brlss 20 günlük bebeğimin dilinde beyaz pütürler var silmeye çalışsamda geçmiyor sanırım pamukcuk oldu karbonatla sildim rahatladı sanki nasıl geçer silince geçmiyor
ilaydaaltann_ brlss Sabırla karbonatla sil ama bez ya da peçete değil temiz tülbentle benim kızım da oldu o şekilde geçti.
ereninannesi_ brlss karbonatla dene geçmezse doktora gosterebilirsin. Damla veriyor iyi geliyor düzenli kullanınca. Karbonatlı su bizde işe yaramadı damlayla azaldı baya
Rwerdst brlss bebeğin ağzından ziyade göğüsünü temiz tutman lazım. Her emzirme öncesi ve sonrası kesin yıka göğüslerini. Sağlık ocağındanda spreyi var Onu istresin
ilaydaaltann_ brlss valla ben 2 saate bi yapiyodum karbonatli suya bandirip siliyordum. Ortalama 15 20 günü buldu tamamen geçmesi
tubakaplan34 brlss benim bebeğim de öyleydi 25 günlük falandı karbonatla hem ağzına hem göğsümün ucunu hem de biberonunu temizledim iki günde geçti ama gazlı bezinin temiz olması gerekiyor
brlss tubakaplan34 Deneyeceğim peki bir çaybardağına bir çay kaşığı kadar karbonat mı eklemek gerekiyor