Bibebek_ Oğlum 10 aylık oldu pazardan cennet elması almıştım tatlı sulu yumuşak. Yakın zamanda kontrolümüz yok o yüzden buraya sorayım dedim çocuğuma yedirebilir miyim annelerim. Bir de bu aralar yoğurt verince kusuyor meyvelerle yada yemeklerle karıştırıp eşlikçi olarak versem de yemiyor. Kusmasına takıldım sebebi ne olabilir sizce 🙏🏻❤️
Maran-21 Bibebek_ üşütmüşte olabilir bağırsak mide enfeksiyonu da olabilir sadece yoğurdu mu kusuyor Genel olarak kusuyorsa probiyotik kullanın bi kaç gün
Minel-inannesi Bibebek_ benim kiz 13aylik yumusak olandan yedi bisi olmadi, sert olani var bide onun ya onu yedi alerji oldu, kızarıklık döktü kollarinda🤷 yogurt, peynir, yumurta donemsel reddediyolar zorlama geciyo kendiliginden
Bibebek_ iki_prens_annesi_ teşekkür ederim canım yoğurdu da kusuyor son zamanlarda onunla alakalı bir fikrin var mı
Fundayavuz Benim bebeğim kusmuyor ama yoğurt verince dışarı atıyor kendim de yaptım hazırda aldım ama yok yoğurt çorbasında yiyor şaşırdım🫠
Bibebek_ Fundayavuz ilk başlarda ne güzel yiyordu ne var bu yoğurtta yesene çocuğum mis gibi vitamin işte 😂😂