Bir bucuk aylıktan 4 bucuk aylığa kadar yaşadım bana da herkes geçecek sabret derdi hiç inancım yoktu. Aynı sizinki gibi mama da istemedi sadece uyurken uyanırken uykulu halde alıyordu yani. Uyanıkken emziremediğim için uykuya dalacak kadar biraz sağıp veriyordum uyutup emziriyordum. Enjektörler vermeler kaşık biberonla vermeler ( normal biberonda kabul etmedi oda çok yordu beni) üç ay uğraştım böyle ama pes etmedim ama çok yıpratıcı bi süreç çok iyi anlıyorum seni. Ve inan geçiyor.
Bilinçleri yerine geliyor ordan doydugunu anlıyor zamanla benim bi anda emmese de göğsüme göğsüme eğilmeye başlamıştı sonra tuttu ama emmedi falan sonra günde bir kere iki dk vs derken uzadı emme süreleri sonra birden döndü emmeye ☺️ neyin faydası oldu bilmiyorum ama son zamanlarında artık nazardır diye içtiği suya nazar dualarını okumuştu arkadaşlarım ten temasını çoğalttım öyle emzirdim ve altı açıkken yanına ters uzanıp emziriyorm bazen alıyodu bazen almıyordu ama belki de süt geldiğini fark etmesine sebep oldu uyanık olduğu için. Velhasıl kelam geçiyor..oom yıpratıcı ama başımıza geleceği varmış Allah yardımcın olsun bi stres falan yapmayınca da geçiyo bence ben kendimi paralıyodm emmiyo diye ama ten teması kurarak keyifle emzirmeyi denedm sakinlik çok farkediyor.