kkbrylmazz kayraninannesiiii bizde eşimle araştırıyoruz 😆 burdan yazayım dedim ya şimdi herşey pahalı fiyat olarak uygun olması ve uzun ömürlü olsun diyoruz
kayraninannesiiii kkbrylmazz LG açıkçası çok artmış. Diğerlerini pek bilmiyorum ama ikiye katlanmış bizim TV. Gerçi herşey aldı başını gidiyor bir an önce alın ☺️
kubra2608 kkbrylmazz 5 ay filan oldu hızı da çok iyi görüntü kalitesi de çok iyi tavsiye ederim 😅araştırın isterseniz
ikiyavruskaannesii Sunny 49inc bizimki. 10bine aldik. Çok memnunum Akıllı kumandaya sahip. YouTube Netflix Amazon prime her şey var.
kkbrylmazz ikiyavruskaannesii teşekkür ederim detaylı bilgi için annemlerde sunny kullanıyorlar çok memnunlar
arcanilay kkbrylmazz Televizyonda en iyi markalar sırasıyla bana göre Sony sonra Samsung sonra LG geliyor. Biz Samsung Qled kullanıyoruz çok memnunuz.
Mervegvn123 kkbrylmazz hangisi iyi bilmem ama arçelik berbat bu kadar ağır bi tv yok kanal dağiştirirken bayılıyorum
birtekizbirikizz kkbrylmazz bu tarz eşyalar şans işi tatlım beyaz eşyada öyle TV de bakıyorsun en iyi marka tak diye boozukuyor kötü marka yıllarca gidiyor
Sedoss02 kkbrylmazz Philips kullanıyorum birçok özelliği var uygulamalar olsun İnternete bağlanma olsun biz memnunuz