T-24 Kızlarr😬 Sanırım sosyete uyuzu denilen illete yakalandık acayip kaşınıyorum ve oğlumda tabii Bacak arası,göbek ,kollar,boyun kaşınan yerler Başına gelen var mı nasıl çözdünüz
Nurcan_8034 T-24 bizde şuan uyuzuz canım çok zor bir süreç iki gündür dün doktor bize krem verdi onu kullanıyoruz
Morinciii T-24 merhaba bu aşamada kendinize yaptığınız sirkeli suyun asla bir faydası olmaz cildi tahriş etmekten başka. Evet ev temizliğinde kullandığınız her şeyi sirkeyle temizleyeceksiniz ama kendinize uygulamayın aynı hatayı bizde yaptık netice alamadık doktora gidince oda anlamsız olduğunu söyledi
sedasayan1111 T-24 ay peki nasıl oldu hiç evden çıkan biri değilim eşim sürekli işten falan gidip geliyor çalıştığı ortam fazla kalabalık temas ile mi yakalandiniz yoksa durduk yere mi başladı çok korkuyorum geçen gün kızımın şapkası asansörde düşmüş biri evine götürmüş geri almaya cesaret edemedim evde var kızınız kullansın dedim
T-24 Nurcan_8034 bir buçuk ay önce oğlum kaşınır diye gitmiştik Doktor bir krem verdi hiç geçirmedi başka bir cildiyeye gittim egzama dedi yine Krem verdi hafifletti daha sonra bende de çıktı Kaşınmak Doktora gitmedim ama bir yakınım da aynı senin gibiydim Ben de dedi kaşığım yerler kabuk bağlıyor kızarıyor sirkeli suyla her gün vücudunu sil dedi o rahatlatır dedi ama sanki daha çok kaşınmaya başladım
T-24 Nurcan_8034 gül diye randevu düşüremiyorum normal acil doktorları da anlamıyor o yüzden hangi ilaç iyi gelir bilmiyorum Hatta geçen ay cildiye doktoruna randevu bulduğumda en son trafik kazası geçirip ölümden bile dönmüştüm
Nurcan_8034 T-24 canım bize de önce krem verdi egzama denildi sonra tekrar gittik uyuz dedi zaten kaşıntı gece başlar bize Wilkinson pomad diye krem verdi kokusu çok ağır doktor eve gittiğinde iyice keselenin sonra bu kremi üç gün boyunca sürün ama yıkanmayın 4. Gün herkes yıkansın evdeki herşeyi dezenfekte yapın çamaşırları çarşaf örtüleri 60 derece makinaya atın dedi bizde pazartesi hepsini yapıcaz sizin bebek daha küçük siz doktora gidin ona göre ilaç verir canım
Nurcan_8034 T-24 geçmiş olsun canım bebek küçük olduğu için bu kremi kullanır mı bilmiyorum biz gittiğimiz de verdiler yarın üçüncü günümüz bakalım inşaAllah geçer
T-24 Nurcan_8034 merhabalar nasılsınız kaşıntınız nasıl geçti dimi iyi haberlerinizi verin çünlü bende dün başladım wilkinsona
T-24 Nurcan_8034 oğlum 4 yaşında 13 kasıma randevu buldum o zmana bişey yapmadan nasıl durarız direktalpta o kremi sürsem
Nurcan_8034 T-24 canım bilmiyorum ki gerçekten doktora sormak gerek bebekler için eczanede krem yapıp veriyorlar
Nurcan_8034 T-24 eczanede özel kükürt kremler yapıyorlarmış bebekler için siz bi sorun size de verirler
Nurcan_8034 T-24 bugün ikinci günümüz biraz var kaşıntımız uyuz illet bişey kolay kolay çıkmıyor eşimin kuzeni de olmuştu sordum bizim kremden kullanmıştı üçüncü gün geçmemiş ama bir kaç kez daha kullanmışlar sonra geçmiş
Nurcan_8034 T-24 Allah yardımcımız olsun canım zor bir süreç kötü bir süreç inşaAllah hemen atlatırız
Morinciii T-24 biz neredeyse dokuz aydır çekiyoruz kullanmadığımız losyon kalmadı ama netice alamadık ilaçların o kötü kokularıda cabası. En son hap varmış onu içtik şimdi daha iyiyiz bu arada bebekle beraber ben ve eşim olmuştuk onada özel olarak eczanede vazelin ve kükürt karışımlı bir krem yazılıyor üç gün üst üste sürüyorsunuz dördüncü gün banyo yapıyor bir hafta sonra tekrar üç gün sürüp yıkıyorsunuz geçiyor bebeklerde
T-24 Morinciii Acile gidiyoruz anlamıyolar randevu 13 kasımda ozmana çıldırırım ağlıyorum şuan tükenmiş gibiyim