Basak71_ Yeni doğduğundan beri uni baby yeni doğan ıslak mendil kullanıyoruz az bi şey kaldı yine yeni doğan mı almalıyız yoksa büyüdükçe kullanılan ıslak mendillerden hangilerini önerirsiniz
Deletedmom113 Basak71_ yenidoğan daha saf onu devam.edebilirsin cnm ama.digerlerinide kullansan sorun olmaz ıslak.mendilinde öyle bir sure yok cnm
Rumeysa_01 Basak71_ bizde 4 aya kadar uni baby yenidoğan kullandık şimdi uni baby sensetive kullanıyorum ve çok memnunum gayet sulu ve yumuşak tavsiye ederim 🤗
Deletedmom212 Basak71_ ben migrosun var canım minies diye ıslak mendili onu kullanıyorum tavsiye ederim
nesli_han12a Basak71_ içinde kimyasal olmayan mendil kullanın bence. hassas bebişlerin cildi sonuçta . 6 aylığız hala Sleepy natural yenidoğan kullanıyor çok iyi .uni babay içeriğini bozdu içinde kimyasal maddde filan var .
Sasah1441 4 aylık bebeğim sadece pamuk ve su kullanıyoruz ek gıdaya geçene kadar ıslak mendil düşünmüyorum
Basak71_ Sasah1441 bende öyle düşünüyordum ama hamilelikte ne dediysem tersini yapıyorum bazen pamuk su evde olmadığımız zamanlarda mecburen ıslak mendil kullanıyoruz
Mrveutkusner Sasah1441 canım bende o aylara kadar pamuk kullandım sonra ıslak mendile geçtim bi kaç ay kullandım baktım pamuk hem daha kârlı oluyor hemde pişik yapmıyor tekrardan 1 ay önce pamuğa geçtim keşke hiç ıslak mendil kullanmasaydım diyorum
Umay55 Bütün mendilleri denedik yeni doğanlrın çoğunluğu kuru geldi en son pampers aqua aldım çok kullanışlı baya da sulu.Fiyat olarak pahalı ama indirimleri kovaladım stok yaptım
Kagan_19 Basak71_ içinde kimyasal olmayan şok bebeland kullanıyoruz 5 TL filan mühendisinoğlu nu tako ederek aldım
Umay55 Basak71_ biz aldığımzda 9tanesi 60 tl falandı .trendyolda kampanya oluo ya da ebebekte. Şu anda ebebekte pahalı 90küsür lira
Misskokulum Unibaby nin içeriği değişmiş diyorlar kızlar bi bilginiz var mı ben de sensitive kullanıyorum