Deletedmom_78 Kizlar merhaba bir kac gundur gribim simdi de öksürük peyda etti ama arttik sesime cocuklar uyaniyor o derece ben bu oksuruk illetinden nasil kurtulacagim kesik cozum var midir😁emziriyorum bu arada🫶
Bhr28 Deletedmom_78 bende de öksürük var. Özellikle gece yatınca oluyor . Yatmadan önce kozalak şurubu içiyorum . Bence iyi geldi . Ancak emziriyorsanız içilir mi onu bilmiyorum .
Gulsummetin1 Bende de öksürük vardı ve emziriyordum. özellikle gece daha da artıyordu öksürük. Doktorum bir cezvenin içinde biraz tereyağı eritip içene pekmez kaynatıp içmemi söyledi. Çok işe yaradı
Deletedmom_78 Gulsummetin1 aaa evt ya ben bu yontemi unutmustum🤭siz ne kdar olcuyle yapiyorsunuz goz karari mi pekmez daha fazla olacak degil mi
Elifhakan12 Deletedmom_78 bisol Nayır bitkisel ilaç, öksürük ve kuru balgama çok iyi geliyor.Ben,eşim ve kızım kullanıyorz 1-2 güne kesiyor.Evimizden hiç eksik etmiyorz.İstersen bı deneyin
Azra41 Deletedmom_78 kırmızı soğanı ikiye bölün karanfil batırın 6 tane yakınınızda bulunsun geniz akintisi ve öksürüğe iyi geliyor ben 2 haftadır çekiyorum valla baya azaldı 🥹
Selimikomom Deletedmom_78 sol yanım geçmiş olsun tekrardan pekmez tereyağı karabiber limon hafif ılıkken her gün 2-3 kere tekrarla
Deletedmom_78 Selimikomom cok saol askum cok fenayim kac gundur oksuruk beni mahfetti dun yaptim tereyag pekmezi ama.bir yerde bir yerde yanlislik yaptim sanirim.jelatin gibi oldu wpden tarif at🫠😁😁😁😁
Selimikomom Deletedmom_78 off cayil beceriksiz… tarifi yok 1.5 yemek kaşığı pekmez 1.5 yemek kaşığı tereyağ erit üstüne az bir şey karabiber limon oğfff bıktım