Husumsu Oğlum 37. Haftada 2,450 gr doğdu 4. Ayda kilosu 6,700dü 5. Ayda 7 oldu. Çok iyi gidiyodu ama durdu kilo alımı, ama iştahı da yok 3 saatte anca 90 cc içiyo, 4 ile 5 ay arası sizin bebekleriniz kaç gr aldı, 300 gr normal mi
Elvan125 Husumsu bizimkide 300 aldı 4 ay kontrolünde 4 aylıkken 6300 dü ondan öncesinde her ay 1 kilo aliyordu artık eskisi gibi almaz dedi doktor
Duruminayuce Husumsu benim bebegimde her ay 1 alıyordu 3 de 500 aldı. 4.ayda herhalde 300 civarları alacak çünkü geçe mama içmiyor gündüzde toplamda 500 cc içiyor en fazla
Muhendisella_ Husumsu oglum su an 4 ay 7 gunluk.sizin gibj Bir istahsizik hakim Normalde en az 150 genelde de 180 yerdi 4 saatte bir Şimdi 4 gündür 90 en fazla 120 yiyor. Anlamis değilim sebebini. En son 1.5 Ayda 800 gram almisti simdi durum ne bilmiyorum bende.
Fadimenur0468 Husumsu masaallah canim iyi kizimda 4 ay 1 günlük dun kontrolümüz vardi asimizi vardi. 6420gr di 3 aylikken simdi 7710 grm olmus masaallah 1 kilo 300 gr almis normalde rutin 1 kilo alirdi ama venim bildigim dün ebede ayni seyi dedi 6. Ayda kilo alimi azalir demisti.
Husumsu Duruminayuce benim bebeğim de çok iştahsız biz de anca 500 cc içiyoruzdur gün içinde 90 yapıyorum bazen 60 içiyo kalanı döküyorum
Husumsu Muhendisella_ biberonla sür içirebilmek için bütün evi dolaştırıyorum kollarım kopuyo artık ama evi görmeye de alıştı dikkatini çekmiyo artık
Husumsu Fadimenur0468 sizinki maşallah çok iyi doğum kilomuz da düşük bizim ondan itina ediyorum biraz da aydaşlarından geri olmasın diye
Fadimenur0468 Husumsu aynen canim dogum kilosu düsük ama ona gorede kilo alimi iyi canini sıkma yani bence bide sık sık besle az az besle ictigi kadar.
Yagiiizefem Husumsu bebeğinizi emziriyor musunuz yoksa mama mi veriyorsunuz benim bebeğim de 2480 doğdu şuan 4 aylık ve 5.800 doktor gelişimi de çok iyi diyor hani sizin nerdeyse 7'ye gelmiş maşallah
Husumsu Yagiiizefem ilk bir ay emdi sonra sütüm kesildi birden bire, aptamil verdim, son bir ay golden goat veriyorum, bizimki çok iyi aldı şimdi durdu, ama normalmiş öyle diyo arkadaşlar