ikiprensannesi0 Kızlar 1 ay 23 günlük bebeğim var iki gündür uyumuyor resmen uyuması 10 dakika uyutuyorum 10 dakika içinde geri kalkıyor napicam atak haftasinami girdik ne oldu böyle burun akıntısı öksürük felan yok şükür sadece uyumuyor hasta olsa bunlar olur dimi valla şaşırdım napicami
ikiprensannesi0 ikiprensannesi0 bir sıkıntısı olsa ağlar değil mi sürekli şu an öyle bir şey yok çok şükür biraz huysuzlanıyor biraz ağlıyor ama fazla değil böyle nereye kadar devam edecek atak haftalarınız ne zaman başladı
Sinem61 ikiprensannesi0 cok normal benim kizim da tam o aylarda aynıydı.ilk aylar dönem dönem böyle oluyor . Düzelecek merak etmeyin.
glsm228_ ikiprensannesi0 benim bebeğim de 54 günlük aynı durumdayız. 1 haftadır gündüz uykusu yok resmen. Beşiğe koyuyoruz 10 dakika sonra uyanıyor. Memede uyuyur. Hep emmek istiyor. Ne yapacağım bilmiyorum.
Sinem61 ikiprensannesi0 yok hasta olsa hemen anlarsınız bütün bebekler o aylarda aynı. Algıları yavas yavaş açılıyor uyumaktansa etrafi izleyip keşfetmek istiyorlar
Beyza01 Benim bebeğim de 2 aylık. İki gündür gündüzleri yarım saat anca uyuyor yorgunluktan gece de uyuyamıyor. Bugün komşuya gittik orada 2 saat uyudu. Siz de mekan değişikliği yapmayı deneyebilirsiniz bize iyi geldi
ikiprensannesi0 Beyza01 evet bizimde dakiak tutuyorum 10 dakika anca uyuyor gecede sürekli kalkıyor napacam bilmiyorum
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Biz 5 ay olcz sizden farkımız yok 😔Bugünü atlattık yarın düzelick, diye diye günler geçiyor ama hep aynı. Bugün daha Bi huzursuz, mutsuzduk. Nolck böyle bilmiyorum 🤷🏼♀️