pembeayakkabilikiz Kızlar ya böyle bir post açmıştım aslında ama yine açmak istedim aptamil mama kullananlar sizinde aldığınız tüm mamalar balik gibi kokuyor mu ? Nerden alırsam alayım hep öyle sma ya geccem artık kabız yapsa da oda kokuyor mu balık gibi acaba 6-9 ay için kullanıyorum
Minmini pembeayakkabilikiz içeriğindeki balık yağından dolayı çoğu mama öyle kokuyor aslında iyi bir şey
Bebitombuyuyor pembeayakkabilikiz kokuyor özellikle yazın daha cok kokuyordu dolaba koydum. İki yıl önce oğluma kullandıgımda böyle kokmuyordu içeriği değişmiş galiba
minigiim pembeayakkabilikiz sma da kullandım aptamilde ikiside kokuyor maalesef çok mama denedim Aptamille devam ediyoruz
esraomermehmet Canım ben Fransa’da yaşıyorum galia diye bir marka kullanıyorum ve İnan o da balık gibi kokuyor. Bence hepsi öyle
pembeayakkabilikiz Yenibirannecik 2 numarası kokuyor mu acaba 1 numara bnde kullanırken kokmuyordu 2 ye geçince koktu
pembeayakkabilikiz minigiim bende devam edeceğim artık canım herkes kokuyor yazmis bizde de sma hipp kabız yaptı
beyazpapatyamom Sma,Bebelac,Aptamil,hıpp hepsini denemek zorunda kaldım. Hepsinde de o koku var ama Aptamil çok kötü kabız ve gaz yaptı bizde bebişten bebişe değişir tabii
pembeayakkabilikiz beyazpapatyamom evet canim bizde onları kullandık ama 1 numarasını kullandık 2ye geçince balik kokusu aldım tadına baktım tadında da var
Sarebebek_ Evet kokuyor 1 numara kullanıyoruz daha elimde 1 numaradan 2 kutu var ama kızım 6 aylık olcak 2 numarya hemen mi geçmek gerekşyor ne zaman geçtiniz
pembeayakkabilikiz Lalalac banada hep onu önerdiler 😀 sma ile başladık ama gaz ve kabız yaptı kızıma oda