KSM Hiç emmeyen bebek tutar mı anneyi 4 aylık oldu hala tutmuyor emzirme danışmanı öneriniz var mı çok zorlanıyorum
tazemommyy KSM benim bebeğim 11 günlük emmiyor instagramda bebekhemsiresibianne var herkes memnun bende bugün konuştum pazartesiye ravdevu verdi bi bakın isterseniz
Elistos1 KSM bende danışmanlık aldım fakat süt arttırımı için Serap hanım ismi çok memnun kaldım ben sütüm arttı mamayı bıraktık sizde bir bakın isterseniz bu tür konularda da yardımcı oluyo ve ücreti de başka danışmanlara göre daha uygundu en son ben aldığımda https://instagram.com/izmirbebekhemsiresi?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==
tazemommyy KSM evet sütümü sağıyorum mama şu an vermiyorum ama sütüm azalıyor gibi böyle giderse vereceğim sanırım
KSM tazemommyy ilk zamanlar süt az gelir hiç korkmayın sonradan çoğalıyor bol bol sağ ama bebek daha çok küçük biberona alışmasın dikkat edin benim başıma geldi başkasının başına gelmesin çok üzülüyorum hiç emzirme duygusunu tadamadım emmesi için ömrümden ömür verirdim
Elistos1 ugrakyagiz süt arttırmak için soruyorsanız bana attıklarını direk size atabilirim ama emme sorunu yaşamadım henüz o konuda bilgim yok
yadszzz Elistos1 eğer sorun olmayacaksa bana da atabilir misiniz ben de sağarak veriyorum ve sütüm azalıyo gibi
ugrakyagiz Çünkü bir göğsünü sagdigimda 1 yemek kaşığı geliyor diğerinden çok geliyor zar zor emiyor sağım yapıyorum emdimi geliyor yutkunmadindan biliyorum