hilal1606 Kızlar demıştım ya erken gebelık testı yaptım silik çizgi çikti dıye dün kan verdım beta 47.98 çıktı doktor bır hafta sonra tekrar kan ver dedı takıp edelim dedı var mı aranızda böyle olan inşallah yükselir bir haftaya
Birdunyabircennetannesi hilal1606 6.26 yla öğrenmiştim Hamile değilsin diyen doktora sesleniyorum 2.5 yaşında oğlum şuan ❤️😅 Bacım önemli olan değer değil değerin sağlıklı artması Şuan hamilesiniz değeriniz inşallah güzel artar ❤️
MeetJoeBlack hilal1606 ben de 66 ile öğrendim. Gün aşırı test yaptım, yaklaşık 2 katına çıkıyordu. Önemli olan yüksek veya düşük olması değil, düzenli yükselmesi. Hayırlı olsun ☺️
bahar23julide hilal1606 32 de öğrendim canım iki gün sonra 138 oldu bir hafta sonra 1600 dün doktora gittim gayet iyi ilerliyor dedi herşey yolundadır umarım hayırlı olsun şimdiden
hilal1606 Birdunyabircennetannesi ay allah razı olsun senden doktor inan kı moralımı bozdu yok kimyasal olabilir kıst olabilir dünden berı varsa da sevınemıyordum çok teşekkür ederim😘💕
Beyninizikullanmakucretsizdir Birdunyabircennetannesi senin yine iyi momda birisi kan vermişti 40 küsur olmasına rağmen doktor böyle söylemişti 😃
hilal1606 MeetJoeBlack bende bir hafta sonra yada 10 gün sonra tekrar gıdeyım dıyorum hem kesede belli olur yada senın gıbı gün aşırı mı yapsam kı
Birdunyabircennetannesi hilal1606 Offf anam bana da dış gebeliktir dedi Şu doktorlar ne korkutmaya meraklı Değerin gayet iyi yani şuan Önemli olan sağlıklı artması Hayırlı olsun
MeetJoeBlack hilal1606 ben olsam bekleyemem yani en azından bi 2 gün sonra gidip kan verir bakarım iki katına çıkmış mı diye, içim rahatlasın, sonra 10 gün sonra giderim doktora muayene için.
noluyasanagenemiros Pazartesi tekrar kan ver 2 katına çıktıysa sağlıklı gebelik Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun 🫠
Birdunyabircennetannesi Beyninizikullanmakucretsizdir Doktorlarda bi acayip Korkutmaya yer arıyorlar Hamilelerden %95 ini korkutuyorlar Yok kafası büyük down sendromu Yok şu bu
Beyninizikullanmakucretsizdir Birdunyabircennetannesi valla bende anlamadım gitti. Onca yıl okuyorlar ama boşuna hepsi için demiyorum lafım işini hakkıyla yapmayanlara.
hilal1606 Beyninizikullanmakucretsizdir diyorum ya belkide görduklerı bebektı kadın kist var diyor 😃😃😃
Esada bahar23julide 1600 kac haftalık olıyor canım bende 940 cıktı doktor daha yeni dedi kac haftalık ıoldugunu soylemedı kese gorunmedı ultrasonda 1 hafta sonra yenıden cagırdı