Ela3424 Merhaba güzel anneler bebem 3 aylık olacak 3-4 gün sonra biz 120 cc içiyoruz mama sizler kaç cc mama veriyorsunuz kaç aylıksınız kaç saatte bir mama veriyorsunuz şimdiden teşekkür ederim🥰🌸🌸🤍
gozdegunduz Ela3424 ilk ayında kaç cc verdiniz benim bebeğim 15 günlük 60 cc içince kusuyor 45 veriyorum
Srny Ela3424 benim oğlum da 3 aylık günde 3 kere 120 cc veriyorum anne sütü de alıyor ama sütüm artık çok azaldı😔
atilgann gozdegunduz benimkide 16 günlük. 2 saatte bir 50 55 cc veriyorum. Öndende biraz emiyor keyfi olursa. Geceleri 3 saatte bir veriyorum
Seymatotan Ela3424 bebeğim 2 ay 23 günlük 120 cc veriyorum 3 saat bazen 2 saat sonra bile istiyor 2 saat sonra istiyorsa eğer 90 cc veriyorum
Ela3424 Seymatotan Benimd öyle merak etmeyin fazlasını çıkartıyorlar ama sanırım artık benim ki 150 içecek gibi duruyor Salı doktora gideceğiz 3.aylık oluyoruz ilk göz muayenemiz var
sykrmvrl Benim bebeğimde 20 günlük 60 cc veriyorum 2 3 satte bir acıkmasıma göre değişiyor ama kusuyoruz neden bilmiyorum sizde öyle problem varmı
ceylan34 sykrmvrl Bebegim o kadarlikken 30 CC veriyordum kusmuyordu 60 CC bana göre çok o yüzden kusuyor olabilir 🤗 anne sütü almıyor mu canım ?
Ela3424 ArvenMom ArvenMom bizimde Salı günü kontrol hemde göz muayenesi var özel sağlık sigortasını iyi ki yaptırmışım özel hastaneye hiçbişey ödemiyorum
Seymatotan Ela3424 valla 1 ayda 1 kilo 800 gram alınca doktor mamayı azaltın dedi ama azaltamıyorum çok ağlıyor