deli_bir_hatun Kürdan şişte kuşbaşı tavuk yapmayı düşünüyorum daha önce yaptım kuru oldu fırında pisiricem kuyruk yağı koyucam araya böyle kuru değil yumuşak olması için püf noktaları nelerdir 🍢
uykucukoalaa deli_bir_hatun yoğurt yağ salça ve baharattan güzelce bir sos yap tavuk goguslerini koy iyice karistir dolapta birkaç saat dinlensin sosu çeksin iyice sonra şişe geçir fırına atınca yağlı kağıt ile üstünü kapat çok yumuşak oluyo ve kuru olmuyor bu şekilde her hafta yaparım 🤍
pasaklisinkukuli deli_bir_hatun böyle kemiksiz ama gögüs olmayan yeri var ya pirzola diye geçiyor sanırım orası
1meftun deli_bir_hatun ben yaptığımda üstünü örtüyorum yumuşacık oluyor pişiyor birazda kızarsın dersin fırından almadan 5 dakika önce kağıdı al azda kızarsın üstü
deli_bir_hatun uykucukoalaa evet aynısını yaptım mükemmel oldu arasına da kuyruk yağı ekledim teşekkür ederim ❤️
Liyosunannesi deli_bir_hatun önceden sosta bekletin, süt yada 2 kaşık yogurt, salca, yağ ve baharatlarla sos hazırlayıp tavuğu bikaç saat bekletin. bide pişerden ben önce üzerini ıslatılmış yağlı kağıtla kapatıyorum pişmeye yakın 10 dk üzerini açıp kızartıyorum.
Beyninizikullanmakucretsizdir deli_bir_hatun ben dün yaptım çok güzel oldu onun en büyük püf noktası etini bir güzel marine edeceksin. 1 gün önceden de yapabilirsin çok güzel oluyor. Göğüs eti çabuk piştiği için yemeğe yarım saat 40 dakika kala fırına at içi sulu sulu mis gibi oluyor 😍