Ummuhanhuseyin Kızlar zaman zaman değişiyor sıvı katı ama yeşil yapıyor bazen açık tonda bazen koyu tonda yeşil yapıyor kilo alimi iyi çok şükür iştah da var çok şükür ve burun tıkanıklığı var doktor onun için ilaç yazdı tuzlu su ve aspiratör ama bu yeşil kaka 1 haftayı geçkin var pazartesi doktora goturcem nasip olursa ama korkuyorum başına gelen var mı acaba 😐
Sevvoo Ummuhanhuseyin benim oğlum 2 ay yeşil kaka yaptı ara ara sarı yapıyordu ama genel yeşildi kaç kez tahlil yaptırdım sonuçlar iyiydi ama mutlaka doktora götür başka bı sorun olabilir geçmiş olsun
SahinE Ummuhanhuseyin benimki de öyle katı yeşil sonrası sarı doktor kan görmediiğin sürece korkma dedi dün 3 aylık olduk bizde
DenizKizi Ummuhanhuseyin benim kizda 3 ay 15 günlük on gundur yeşil kakasi bende pazartesi gidiyorum randevu aldim. Yeşillik cok tüketirim ona bagliyodum 3 gündür agzima yeşillik sürmedim değişmedi cunku. Belki de bu aylarda normaldir bebeklerde cok duyuyorum cok kişi post acmis
Hasret Ummuhanhuseyin yeşil kakanın diğer bi sebebi besin alerjisi olabilirmiş biraz araştırdım Pazartesi tahlil için götüreceğim mutlaka besin alerjisi belirtileri Huysuzluk yüzde pullanma/kızarıklık Yeşil/koyu yeşil kaka BiZde hepsi var ya dur bakalım
Ummuhanhuseyin [bilinmeyen] Valla ben o kadar yeşillik bile yemiyorum geçen hafta bi mama verdim bide 1 gün önce mama verdim çok da içmedi bilmiyorum ondan mı kaynaklı yoksa benden mı yoksa birseyi mı var allah korusun pazartesi bende götüreceğim işte nasip olursa