nazli22_ Hanımlar merhabâ 🤗 14 aylık bebeğim var sıralama yapıyor 2 aydır ama korkuyor yürümek istemiyor inatlaşmak istemiyorum ama bi o kadar da yürümesini istiyorum sürekli kucağımda çünkü mutfakta tek el ile yemek yapmakta zorlanıyorum artık sizin bebekleriniz nasıl yürüdü tavsiyeleriniz nelerdir?
Usnac1995 nazli22_ 13 aylık oldu. Sıralıyor, koltuğa çıkıyor hemen hemen, yataktan koltuktan iniyor, ayakta durabiliyor 10-15 sn ama yürüme asla ypk, direk yere atar kendini
nazli22_ Hadianne yaa bnde 15ci ayını bekliyorum belki yürür diye arkadaşlarımın bebekleri yürüyor gördükçe diyorum hata mı yapıyorum
_Goktugunannesi__ Hadianne aynı dert bizde de var 15 aylık tutunarak yürüyor ama kendi başına asla 2 hafta öncesinde 3 4 adım atıp düşüyordu ben yürüsün diye çok ısrarcı olunca o da inada bindi şimdi gel gel yapınca direk oturuyo
Hadianne nazli22_ 4-5 adım atıp düşüyor çok aktif yürüme gibi durumu yok malesef her bebek farklı belki sizin bebeğiniz yürür
Hadianne _Goktugunannesi__ bizde babasıyla aramıza 4-5 adımlık mesafe korkuyoruz o zaman biraz desteksiz adım yapıyor sonra başlıyor ağlamaya yürümek istemiyor 😒