Kuzeytooooo Liya_37 ne veriyorsun ek Gıda olarak canım hala düzelmedi aç bende vermek istiyorum ama neyi nasıl ne kadar vereyim bilemedim
Liya_37 Pirinç unuyla başladım sonra 6 aylık değildi başladığında ama ben 6 ayda yenilen çorbaları hep yaptım 3 günde denemedim valla 😀 bısey de olmadı ama asla kırmızı meyveler yedirmedim hele domates falan asla Kuzeytooooo
Kuzeytooooo alsia_12 ek gıda verebiliyomusunuz bende hiç bişey değişmedi de sanki ek gıdayıda reddedecek gibi
alsia_12 Kuzeytooooo Merhaba haftaya 5. Ay kontrolümüz var doktorumuzla konuşup o da uykun görürse başlayacağız inşallah
Sirius0206 Kuzeytooooo 3. Aydan beri meme mama reddi yaşıyoruz. 5 bucuk aylık 1-2 hafta oldu düzeliyor yavaş yavaş. Biliyorum zor ama istemiyorsa zorlamayın illaki yiyecek acıktığında. Beslenme aralıklarını açın gerekirse aç bırakın. Ben bu şekilde çözdüm
Kuzeytooooo Sirius0206 uyanıkken asla içmek istemiyo su 25 gündür bende uyurken veriyorum ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum şimdi ek Gıda başladı bizde bu ay bide oğlum 5aylık sizde başladınız mı sevdimi benim ki onuda reddediyo gibi
Sirius0206 Kuzeytooooo ay çektim bu durumu benimki de uyurken yiyordu sadece. Bence doğru çünkü çocuk beslendiğinin farkında olmuyor. Ben emzirme danışmanıyla görüştüm o şekilde aştım bu durumu. Ek gıdaya doktorumuz 6. Ay dedi1 haftaya başlarım bende