Esmaakts Kızlar doktora kaç kere götürüyorum ciğerlerini sırtini falan dinliyor şükür birşey çıkmıyor ama gündüzleri ve akşamları yoğun bir şekilde hırıltısı var serum fizyoloji sıkıyorum arada burnunu çekiyorum 2 Aylık daha ne zaman geçer acaba bu 😑
Cicekimftm Esmaakts bizdede aynı durum var.sırf bu yüzden nemli buhar aldık ama fayda etmedi. Genizin arka tarafı dolu o sebeple hırıltı oluyor. Burun aspiletörü ile çekiyorum
zumramomm Esmaakts evet yenidoğan bebeklerin ciğerleri tam gelişmediği için oluyor ama oda da çok etkiliyor havasiz tozluysa yani kıyafet dolabimizda ordaysa maalesef etkileniyorlar.kuru olması da etkiler
Fadimenur0468 Esmaakts hirilti olmasi balgam demek canim onu atmasi lazim atmadigi surece yazik cekere
Fadimenur0468 Esmaakts sirtina gaz cikarir gibi hafif vurun egdirin sirtini yüzüstü vurun belki atar oyle
Senayy 5 aylık ve doğduğundan beri sanki üşütmüş gibi hırıltılı halbuki hasta değil. Zamanla geçeçek diyorlar
Deletedmom143 Esmaakts bizde de aynı şey vardı defalarca götürdüm hepsi antibiyotık yazıp gönderiyordu en son bi doktor göğüs bölümüne yönlendirdi alerji olduğu çıktı. Ev tozuna sigaraya yüne vs . Su an geceleri uyumadan bi alerji şurubu ve hava kullanıyoruz azaltıyor hırıltıyı
Esmaakts Deletedmom143 bize ilaç falan vermedi doktor henüz inşallah geçer çünkü çok tedirgin oluyorum acaba hastamı falan diye 😏