Deletedmom302 Elimde Aptamil pronutra 800 Gr 1 numara ve sma 800 Gr 1 numara var, bebeğime ikisi de yaramadı, Aptamil ishal yapti sma kabız yaptı, golden goat kullandığımız için onlar elimde kaldı, hiç açılmamıştır ikisi de, ilgilenen anneler yazabilirler
Deletedmom302 Deletedmom302 muhafazası iyi asla güneş görmedi rutubetli ortamda kalmadı güzel korudum guvenebilirsiniz
Deletedmom302 NurCelik , kargo ücreti size ait olursa 80 liraya aptamili , smayi da 70 liraya verebilirim
Deletedmom302 NurCelik eğer bebek erkekse bebeğimin kuculenlerinden de koyabilirim ücretsiz olarak tazelerinden , 0-3 aylardan 3-6 aylardan
Deletedmom302 Sevgili anneler ilgilenen yok mu , bende onların yerine kendi bebeğime mama almak istiyorum ,hem ben faydalanmış olayım parasindan ,hem size daha uyguna gelmiş olsun
guvesra elimde stoklu aptamil var olmasa alırdım benim kızıma baya yaradı bu mama. golden goat maması lifsiz ve beyin gelişimi için önemli bazı yağlar yok içinde bilginiz olsun doktorumuz içeriği yetersiz demişti. bebelac gold var onu deneyi derim eğer bunlardan memnun kalmadıysanız.
Deletedmom302 guvesra ya golden goat baya ovdukleri icin aldık anne sütüne en yakın falan demişlerdi, Bebelac da yeni doğduğunda kullanmıştım sorun yaşamamıştım onda
Deletedmom302 guvesra aptamili de bizim doktorumuz onermedi hem de ishal yaptı , aslında ben kokusunu tadını diğer mamalara göre daha hoş buluyorum bebeğim de tadını sevdi ama yediği yaramıyor maalesef, içinde de şeker olduğu için doktorum onun yerine hipp ya da ama önerdi, hipp de kullandık bir ara onun da tadını sevmedi icmiyordu
denizcinar [bilinmeyen] aptamilde şeker yok ama, sanırım sizin bilginiz yanlış. bende sütümü bırakmasın şekersiz mama diye özellikle aptamil verdim
sbldmr123 [bilinmeyen] İçinde şeker olduğu için mi? Şeker yokki aptamilde aksine sma'da var şeker, maltodekstrin yazıyor içindekilerde bakın göreceksnz zaten