Gme1709 Hanımlar hangi pedi kullanıyorsunuz ? Hamilelikten önce Kotex kullanıyordum ama artık memnun kalmamaya başladım yüzeyi naylondan ziyade pamuksu yapıda olan hangi pedi önerirsiniz acaba ?
Nrgngr Gme1709 yıkanabilir ped kullanıyorum bunca zaman hazır ped kullanarak kendime eziyet etmişim. Rahatlığı konforlugu pamuklu kumaşlar cok çok güzel iyiki yıkanabilir ürünlerle tanışmışım tavsiye ederim. Yıka yıka kullan hem sağlıklı hem atiksiz 👌🏻
Abaegrk Gme1709 benimde doğumdan sonra ilk adetim yeni oldu sleepynin black diye pedi çıkmış onu deneyeyim dedim beğenmedim simsiyah ped kanama ne kadar olmuş anlayamiyorum 😂 bebek bezi olarakta sleepy kullanıyorum pedide güzel bence pamuklu
balliikedii Nrgngr ya bende çok istiyorum ama benim regl kanamam aşırı aşırı fazla doğumdan sonra değişir dediler yok değişmedi gece pedini dolduruyorum açıkçası yoğun kanamalarda da iyi mi kullandığınız marka ona göre denemek istiyorum çünkü çok kullanıyorum
Nrgngr Gme1709 ybb_betul sayfasından detayları da sorabilirsiniz aklıniza takılanlar vs ben çok memnunum 😊
Nrgngr balliikedii söyle soyliyeyim hazır ped de benm hep dışına çıkardı bu hem sizmayi önlüyor hem de kaşıntı tahriş yapmıyor ben çok beğendim ybb_betul sayfasına bakabilirsiniz aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz yardımcı olunur
Lady Gme1709 bende naylon gibi olamlardan aşırı rahatsız olmaya başladım , molped pure & soft denedim dokusu pamuksu , kalın değil ama orkid kadar incede değil ve çok rahat Organik pamuk yazıyor paketinde bir denemen öneririm
Minmini Gme1709 ben de kotex kullandım uzun yıllar ama kesinlikle bozdu o yüzden molped pure and soft kullanıyorum resmen pamuk çok memnunum.