58ozlem Merhaba kızlar beş aylık bebeğimle kpss çalışıyorum benim gibi bu sınava çalışan anneler var mı varsa nasıl bir çalışma ile devam ediyorsunuz
Kizbebekannesii 58ozlem benimki de yeni 6 aylık oldu 😂 valla çalışmaya çalışıyorum diyelim daha yeni başladım ama boş vakitlerim de o kadar yoruluyorum ki uyusam mı çalışsam mı diye düşünüyorum
minikpandam-_- 58ozlem benimde kızım 7 ay 20 günlük bende varım uyudukça bakıyorum gerçi gündüzleri pek uyuduğu söylenemez Akşamları da imkan oldukça tarih videosu izliyorum tarihten osm devleti, matematik problemlerin yarısına geldim diğer derslere bakmadım henüz
Ftmat 58ozlem merhaba bnde varım tarihte cagdastaym gerçekten ev çocuk derken çok zor ama bnde oğlum uyanık iken tüm işlerimi halletmeye çalışıyorum uyuduğu gibi masa basına geçiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
58ozlem Yaaa canım benim için de aynısı akşam yedi buçuk gibi yatıyor oğlum gözüm yatağa bakıyor her fırsatta çalışmaya çalışıyorum bazen biraz yatıp geceleri devam ediyorum ama nasıl yapacağız böyle bilmiyorum 😀
58ozlem minikpandam-_- ben de gündüz bakamıyorum kulaklıkla sadece tarih dinliyordum ben de tarihte sadece çağdaş kaldı ama başka ders bakamadım daha tek değilmişim en azından o bile bir motivasyonu oldu bana onsallah emeklerimizin karşılığını alırız 💜
minikpandam-_- 58ozlem maşallah bitirmişsiniz birini bende matematik tarihi bitirip diğerlerine başlayacağım tabii bitirebilirsem Amin inşallah seneye atandık haberini vermek nasip olur umarım 🌸💜
58ozlem minikpandam-_- ben de tek ders gidebiliyorum mecbur çünkü vakit yetmiyor aminn inşallah canım
minikpandam-_- gulhanemm tarihten ramazan yetkin, matematik ilyas güneş dinliyorum diğer derslere henüz başlamadım ikisinden memnunum
atlasmomy_ gulhanemm merhaba bende çalışıyorum Tarih icin Ramazan yetgin çok iyi anlatıyor coğrafya icin Bayram meral Türkçe icin Yelda Ünal Aker Kartal ve Rüştü hocayı öneriyorlar 3 hocaya bakın siz karar verin ben matematiğe daha bakmadığım icin aklımda hoca yok ancak çıkan sınav sorularını alırsanız onlar çok işe yarıyor her konu sonrası soru çözmekte en iyisi. Bide hocaların sorular paylaştığı bi site var gayet güzel Eğitimsosyalağı diye
Ftmat gulhanemm indirmek gerekiyor ramazan yetginin Instagram kanalınada katılın Kasım’da başlamayanlar için yine kamp başlıyor
58ozlem Ftmat aminn gerçekten anne olduktan sonra çalışmak çok zor her aman bugün de uyuyayım dediğimde bebeğim aklıma geliyor ondan güç alarak oturuyorum masanın başına 💜💜 soru çözümü için hangi uygulamaları kullanıyorsun canım ben kitabımı yanıma alıp oğlumu sallarken çözmeye çalışıyorum ama zor oluyor
Ftmat gulhanemm sizde sağolun sizlere önerim temizlik yemek faln yaparken kulaklıktan yine tekrar videoları soru çözüm videoları dinlemeniz bide soru bankası uygulamalari var oğlumu uyuturken yine buradan soru çözüp vakit kaznmaya çalışıyorum 😊