Enerci Cocuguma Hazir meyve suyu vermek istemiyorum erik suyum vardi bitti karadut ozu veriyorum suan baska ne verebilirim saglikli lezzetli
gunesin-annesi Enerci merhaba. Nerdeyse her meyvenin suyu yapılabiliyor. Mesela kuru kayısı ile komposto yapar gibi kaynatıp blender yapıp posasını süzüp meyve suyu yapabilirsiniz. Kış geliyor portakal mandalina suyu olabilir. Ev yapımı limonata olabilir. Bu bahsettiğim tarifi elma armut gibi meyvelerde de kullanabilirsiniz. Çok seçenek var yani. İnternetten bakabilirsiniz.
Minel-inannesi Enerci okula goturmesi icinse elma, armat, uzum evde cocugunuzun sevdigi ne varsa meyvelerden hosaf gibi yapip blendirla bizlatin, alin size karisik meyve suyu🤌
Eski9 Enerci buzliguma çilek kızılcık erik limonata için portakal limon vs var onlardan yapıyorum bende artık süt veya ayran koyuyorum geçen sene çok verdim ama bu sene istemiyorum çok zararliymis ayva da yapılabilir komposto gibi süzülüp içerse tabi vişne de çok güzel pluyor ama ben atamadım bu sene
Synmannesi Enerci vişne suyu kompostosu koyabilirsin canım ya da evde ne varsa artık elma üzüm kuru üzüm felan pratik bir çiçek çiçek yapabilirsin