Lbsdamla inşallah benim yaşadığım şey değildir 😢 Doğumdan bir ay sonra filan çıktı. Baya sol vajinam diğerinden büyük duruyordu şişmişti. İlk başta idrar yolu enfeksiyonudur sandım çok umursamadım. Baktım rahatsız ediyor kadın doğuma gittim alttan muayene etti. Bir sorun yok dedi görünürde. Mantar filan yok dedi. Tahlil verdim. Enfeksiyon çıktı. Sonucu wpdan atarsın dedi. Krem verdi gönderdi. Sürdüm hiçbir faydası olmadı. Süte geçer diye de farklı ilaç vs kullanamıyorum kısıtlı. Akşama doğru ağrım iyice arttı artık yerimde duramıyorum. Çocuğa bakamayacak duruma geldim. Acile gittik. Nöbetçi kadın doğumcu vardı. Çatala oturduğum gibi gördü zaten iltihap var hatta şu an akıyor dedi. Dokunmasıyla çığlık atmam bir oldu. Biraz boşaltmam gerek bunu dedi hayır dedim bırak istemiyorum bırakın beni dedim ağlıyorum acıdan. Biraz sıcak suyla elinle sıkarak boşaltmaya çalış dedi. O gece öyle geçti. Ertesi gün idrar yaparken oraya değdiğinde aşırı bir yanma olıyordu anlatamam. Ne yemek yedim ne su içtim tuvaletşm gelmesin diye. Akşam eşim gelince elinle orayı kapatarak yapsana dedi öyle biraz yapabildim tuvaletimi. Çok çok zordu. Allah kimseye yaşatmasın. Aradan bir iki hafta geçti baktım bu sefer diğer tarafta ufak böyle sivilce gibi bir şişlik. Mercimek tanesi gibi dediğiniz gibi. Ağrı yapmadı o. Sıcak suyun altında elimle yavaş yavaş iltihabı boşaltır gibi yaptım. Büyümedi kendi kendine geçti.