Glbnnn9 Bebeğim 4 buçuk aylık 6 aylıkta saç kazıtılma durumu varmış yeni saç şekli ve rengi çıkarmış kalıcı olurmuş doğrumu yaptırmak lazımmı
kirikkalp Glbnnn9 valla ben 1 yaşından sonra yaptırdım ama tam kazıtmadım 3 numaraya vurdurdum sonra dediler yine eski cansız saçı çıkar kazıtın dediler valla kazıtmadım uzadı saçı kıyamıyorum artık 🥺
1gunes Glbnnn9 ben de 6.ayda kestim ama bu düşünce ile değil tepe sacları çok uzun önleri çok kısaydı uzunlu kısalı olunca hepsi beraber uzasın diye kestim hemde saçlarını saklıyorum evde eşim kesti ,hemde fotosunu çektim ani kalcak ömür boyu 🥰
1gunes Glbnnn9 oğlum şu an 8 aylık gayet güzel cıktı vallahi hemde şekilli uzadı tüm sacları aynı uzunlukta güzel oldu hemde bebek saclari ipek gibi yumsuackti yeni çıkan sacları sert ve canlı rengi 1 ton koyulasti
Bibebek_ Glbnnn9 kazıtma değil de sıfıra vurduruluyor oğlum 4 aylıkken berberde makineyle sıfıra vurdurduk şu an 10 aylık saç telleri kalınlaştı bide dökülen yerleri çıktı ama tavsiyem bence kış geçsin siz ondan sonra yaptırın çünkü üşür başı. Bide ilk saçıysa kestirdikten sonra tarttırın kaç gram gelirse o gram kadar sadaka verin sünnettir.
Ceka Glbnnn9 Her 3 cocugumada yenidoğan iken kestirdim. 2.oglum sacları acayip coktu mak ile kestik 3.oglum su an 5 aylık. Kestigimizde 3 aylıktı. 3 erkek annesi olarak tecrübeme dayanarak daha gür çıkıyor
123_63 Glbnnn9 yaptırdınız mi uzadı mi bende kazitmak istiyorum 3bucuk aylık oğlum doğdunda çoktu saçları ama zamanla döküldü kazitsam çıkar mi acaba