zeyzeykere Kizlar merhaba iki uc gundur kafamin arkasi agriyo ozellikle hareket ettikce agri kesici aliyorum ama etkisi gecince basliyor dolunaydan mi nedir anlamadim boyle yasayan var mi bu aralar
bunemeselaa zeyzeykere benim 25 gün sürdü başımın her bölgesi burun kemiğim gözüme vuruyordu devamlı mr çekildim sinüzit atağı geçiriyormuşum. Devam ederse bi nörolojiye gidin isterseniz
bananeabiya zeyzeykere ense kökünden başlayıp alna kadar tepesiyle beraber ağrıyorsa tansiyondan olur ama sizin çevirdikçe ağrıyor demeniz bana boyun düzleşmesi gibi geldi. Bende düzleşme var ve boyun ve baş ağrısı yapıyor çok
zeyzeykere Mrvak ay yok baktirmadim ama korktum tansiyon olur mu bu yasta baska bi belirtim yok tansiyon olsa basks belirtilerde olmaz mi
Mrvak zeyzeykere bazen olmayabilir bi baktır istersen regl döneminde isen yada aşırı stresli bi dönemdeysen o da etkiler
bananeabiya SevdaPolat boyundan kaynaklı olan mı? Eğer oysa boynun full ağrıyor zaten başına da vuruyor böyle bant şeklinde bi ağrı oluyor alın kısmında.
SevdaPolat bananeabiya anladım ben dün emara girecektim sabah uyandığımda ağrı başladı tüm gün ağrıyodu gerilim şeklinde boynum çok fenaydı
bananeabiya SevdaPolat geçmiş olsun 💐 emarda çıkar zaten boyundan kaynaklıysa. Boyun fıtığı ya da düzleşme varsa muhtemelen egzersiz önerir doktorunuz.
SevdaPolat bananeabiya yok canım baş ağrısı için gittim böyle ara ara iğne batar gibi ağrıyor sızlama şeklinde şimşek çakar gibi nası anlatsamki ;)
bananeabiya SevdaPolat aaa o bende de oluyor nadiren ama çok kısa sürüyor birkaç saniye kadar. Neydenmiş acaba öğrenince yazar mısın?
SevdaPolat bananeabiya benimde aynen öyle 2 3saniye sürüyor sonuç 12gün sonra yazarım inşallahh sende nie oluyomuş fıtıkmı vardı düzleşmemi