elif2424 Hiç açmadan dolaba koymuştum bugün 2. Ay aşısı olduk ateşi var ama şimdi farkettim buzfolabına koymayın diyo yeni gördüm bişey olur mı
elif949494 elif2424 bizde bugün olduk aşı calpol verdim daha önce ilk jizimda dolaba koymuşum bende doktora sormuştum bişi olmaz demişti
alinams Ervaecri çocuk doktorumuz buzdolabında saklanmaması gerektiğini evın en serin odasına koymamız gerektıgını söyledi
benoyleuygungordum___ @elif2424 bişey olmaz ama koyma güneş almayan bı yerde muhafaza edebilirsin calpol oda ısısına gelince ver soğuktur suan
Haffuse Yok bisey olmuyor, katilastigi icin, calkalasan da iyi karismadigindan etkisi az olabiliyormus. Biraz ilinsin, sonra calkalayip ver.
izd Bizim doktorumız açılan calpol ömrü 20 gündür dedi, şekerlenen calpol etkin olmaz dedi. Her menenjit aşısı da yeniden calpol aldım resmen
Alerjikrinit izd ay ne alaka ya doktorlar da iyice abarttılar. Geçen ateşi varken 2 aydır açık olan calpolü kullandım gayet de etki etti. Size lafım yok ama o doktora çok güvenmeyin bence
Bugleminannesi28 elif2424 dolapta muhafaza edilir zaten özellikle yaz ayında doktorum dolaptan çıkarma çıkardığın an işi biter buzdolabının en alt rayından kalsin diyordu yaz kış sorun olmazmış.
Yusufff-41 elif2424 annem yıllarca dolapta sakladı kullandık biz bende öyle saklıyorum şükür bir şey de olmadi oğlum 15 aylık
dertlimommyy Alerjikrinit katılıyorum çocuk 3-4 ayda bir ateşlenir gibi oluyorsa 3-4 ayda bir calpol almamız gerek o zaman yani israf bence
izd Alerjikrinit açıkçası gayet güveniyorum, şuruplar ile ilgili benzer şeyler zaten duymultumydaha öncesinde de. Şurup kullanılmaz hale gelmez denmiyor zaten, etkisi azalır diyor. O yizden benim evimde iki tane calpol vardır genelde ve açtığım tarihi de üzerine yazarım. Bununla ilgili doktorumun sözleri haricinde de yazılar var açıkçası..